cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Maxih Mai Dengan Promosi Akhiaq Tahun 10mbps Untuk Rm119 30mbps Untuk Rm139


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-15 02:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Selain daripada Unifi Bonanza, la nih Maxih turut mai dengan penawaran hujung tahun depa tersendiri yang menawaqkan pelan jalur-lebaq berkelajuan tinggi pada ghega yang sangat kompetitif. la nih, Maxih menawaqkan diskaun untuk dua pakej depa, tang mana pengguna boleh mendaftaq akaun MaxisONE Home 10Mbps pada ghega RM119 sebulan berbandin kebiasaan RM139 , dan jugak MaxisONE Home 30Mbps pada ghega RM139 sebulan berbandin RM179 .

Selain penawaran akses kepada internet, pengguna jugak ditawaqkan dengan panggilan suagha untuk semua talian dalam negara tanpa had secara chemeyy. Maxih kata ghega promosi ni konfem untuk tempoh kontrak selama 24 bulan, dan selepaih tu, ghega akan berubah macam biasa. Untuk pendaftaran pulak, Maxih membuka pendaftaran pakej promosi ni untuk pelanggan baghu untuk pakej 10Mbps, sementara pakej 30Mbps dibuka untuk pelanggan baghu dan jugak pelanggan sedia ada MaxisONE Home yang telah tamat kontrak 2 tahun depa.

Promosi ni ditawaqkan oleh Maxih daripada hari ni sehingga 31 Disember 2017 kelak. Bagi hampa yang berminat, boleh menyemak laman Maxih hari ni, dan barangkali boleh buat peralihan ke pakej ni untuk menikmati penjimatan. Layari : MaxisONE Home


Maxih Mai Dengan Promosi Akhiaq Tahun 10mbps Untuk Rm119 30mbps Untuk Rm139
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme