cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Maria Ozawa Ketaq Lutut Ditinggaikan Kekasih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Maria Ozawa atau lebih dikenali sebagai Miyabi yang dilahiaqkan di Hokkaido, Jepun telah memulakan kerjayanya dalam industri filem dewasa Jepun porno atau Japanese Adult Video JAV pada tahun 2005, dan dalam ribuan pompuan yang menyertai JAV, Maria Ozawa adalah yang palin femes. Namun, pada than 2010, Maria memutuihkan untuk bersara dari industri JAV dan lima tahun selepaih bersara, Maria telah berpindah ke Filipina dan sepanjang menetap di Filipina, Maria telah bertemu dengan soghang jejaka yang la nih buah hatinya, iaitu pelakon kacak bernama Jose Sarasola.

Hubungan cinta depa mula didedahkan pada publik pada tahun 2017 apabila Sarasola memuat naik gambaq mesranya bersama Maria di Instagram, dan sejak dari tu, pasangan tu serin dilihat memuat naik gambaq mesra depa di media so-siall. walaupun mempunyai keingin untuk menikah dan membina keluarga sendiri, tapi disebabkan oleh pekerjaannya sebelum ni, ghamai oghang telah mencemuhnya dan ucapan cemuhan netizen tu turut meninggaikan kesan pada Sarasola.

Dan, tu buat Maria bimbang yang teman lelakinya tu barangkali akan meninggaikannya pasai tak tahan dicemuh netizen tapi disisi lain Maria tetap yakin yang hubungan cintanya bersama Sarasola akan berakhiaq dengan kebahagiaan. utaranews. com


Maria Ozawa Ketaq Lutut Ditinggaikan Kekasih

Maria Ozawa Ketaq Lutut Ditinggaikan Kekasih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme