cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lindsay Lohan Turut Sama Hadiri Majlih Buka Puasa Anjuran Maher Zain


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-16 17:24:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


walaupun tak penah menyatakan dirinya telah memeluk Islam namun Lindsay Lohan tak penah gagai mencurik perhatian umat muslim pasai usahanya memperlajari budaya Timoq dan agama Islam. Terkini, bintang Hollywood sensasi ni sempat menghadiri satu majlih berbuka puasa bertemakan Iftaq at The Savoy. Majlih yang diadakan di London tu sempena projek One Family anjuran penyanyi femes berasai dari Lebanon, Maher Zain.

Berdasaqkan statuih kemaskini laman Twitter rasmi onefamilyglobai, Lindsay Lohan bukan hanya mai sebagai tetamu malah dia turut berucap di hadapan tetamu lain pasai isu perdagangan manusia. Menerusi sebuah video di Twitter yang dirakamkan oleh salah soghang tetamu, menunjukkan bintang filem Herbie: Fully Loaded tu membahaihkan tentang pasai masalah perdagangan anak.

Kita percaya semua anak di dunia layak berasa aman dan dicintai, kata Lindsay. Sementara tu Maher Zain turut re-tweet statuih para tetamu yang menghadiri majlih hat sama dok habaq tadi yang mana rata-ratanya menampilkan gambaq-gambaq Lindsay Lohan di acara tu. Bagaimanapun penyanyi yang cukup terkenai dengan lagu Insha Allah dan Thank You Allah ni tak memberi sebarang komen pasai kehadiran bintang Mean Girls tu ke majlih anjurannya.

Untuk makluman, One Family ditubuhkan Maher Zain dan Awakenin Records yang terdiri daripada produser, penyanyi, yang memperjuangkan konsep religi dan kerohanian di seluruh dunia. Projek yang melibatkan penggiat seni, pengikut media so-siall, artis, dan tokoh femes di platform digitai dan sosial meuar-uaqkan kempen tentang pasai mewujudkan perubahan dan keamanan dunia.

Manakala acara berbuka puasa hat sama dok habaq tadi sekaliguih untuk mengumpoi dana yang bakai disumbangkan untuk kepentingan anak-anak yang kughang bernasib baik, khususnya di kawasan Asia Selatan. md


Lindsay Lohan Turut Sama Hadiri Majlih Buka Puasa Anjuran Maher Zain
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme