cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Limited Edition Pepsi Salted Caramel Kolabrasi Ghasa Menarik Cola Dan Caramel


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-11 22:34:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Sepanjang tahun ni kita tengok pelbagai minuman mix yang menarik keluaqkan dari perusahaan kecik mahupun besaq nak mampuih. Coca Cola pulak kembali kepada basic apabila menjuai minuman coke versi klasik depa. googletag. cmd. push function googletag. defineSlot /16069941/amazingnara-content-top , 336, 280 , 300, 250 , div-gpt-ad-amazingnara-content-top .

addService googletag. pubads ; googletag. pubads . enableSingleRequest ; googletag. pubads . collapseEmptyDivs true,true ; googletag. enableServices ; ; googletag. cmd. push function googletag. display div-gpt-ad-amazingnara-content-top ; ; Pengusaha tempatan pulak mengeluaqkan minuman yang agak menarik, kalau dilihat wujud pelbagai stall yang menjuai minuman macam pelam milkshake, kopi butter, teh hijau dan baghu baghu ni kami tengok trend Teh Ais Vanilla.

Pepsi pulak datang dengan versi minuman depa yang menarik tang mana ghasa cola dan caramel digabungkan. PepsiCo menyatakan versi minuman soda depa ni mempunyai sentuhan ghasa caramel pada akhiaq rasanya. depa jugak kata yang versi ni mempunyai kandungan gula yang kughang berbandin versi biasa. Kalau dilihat pada pesain depa coca cola, gabungan ghasa ni telah lama dibuat dengan product Vanilla Coke.

Agak bijak pasai Vanilla adalah antara ghasa yang palin diminati di dunia. Pepsi jugak penah mengeluaqkan Pepsi Vanilla tapi tak mendapat sambutan yang hebat macam Coca Cola. barangkali Pepsi Salted Caramel ni lebih hebat? Ya kalau masuk di Pasaran Malaysia boleh la kita merasa. Post ni pun sekadaq berikan info kepada hampa jela. Buat masa ni Pepsi Salted Cola hanya available di Pasaran amerika saja, untuk limited time only.

New Pepsi Salted Caramel is surprisingly not gross. I thought it would taste too desserty but the flavors here actually go quite well with cola. It largely retains most of its Pepsiness, with an identifiable caramel flavoq and yes, a bit of saltiness. Pepsi also used sucralose in this to reduce the actuai sugars from 1 million grams down to only 44g per bottle only! Doesn t e


Limited Edition Pepsi Salted Caramel Kolabrasi Ghasa Menarik Cola Dan Caramel




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme