cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lima Telefon Menarik Pada Ghega Dibawah Rm 600


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-09 20:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


kalau hampa pembeli tegaq jualan ataih talian dan kerap kali menanti dan menagih tawaran-tawaran menarik ataih talian, hampa pastinya dah tau tentang pasai tarikh-tarikh jualan runtuh yang diadakan depa. Pada bulan ni, Shopee bakai mengadakan Shopee Super Sale pada 11 November dan terdapat pelbagai tawaran menarik. Bagi kami yang sentiasa menulih berkenaan teknologi dan telefon pintaq, kadangkala kami tau sekiranya sesuatu barangan dan jugak gajet dijuai pada ghega yang sangat menarik, atau sesuatu barangan ditawaqkan dengan barangan yang lain yang sekaliguih menambah nilai dan pulangan untuk pengguna.

kalau hampa mencari telefon pintaq, Shopee turut menawaqkan 5 telefon pintaq berikut yang mempunyai spesifikasi berbaloi pada ghega yang menarik. Xiaomi Redmi 4X 32GB Xiaomi Redmi 4X ialah peranti dengan skrin 5 IPS LCD HD, pemproses Snapdragon 435, RAM sebesaq 3 Gigabyte dan storan 32 Gigabyte MikroSD sehingga 128 Gigabyte . Kamera utama 12-Megapixel f/2.

0 dengan sistem pemfokusan PDAF dipadankan dengan kamera hadapan 5-Megapixel f/2. 2. Rakaman video tertinggi yang boleh dilaku ialah pada resolusi 1080P. Bateri sebesaq 4100 mAh disertakan dengan kemampuan bertahan sehingga 18 hari menurut Xiaomi. tak macam kebanya peranti yang dilancaqkan tahun ni, Redmi 4X masih dok mengekaikan port pengecasan MikroUSB.

Pada Shopee, peranti ni dijuai pada ghega RM 534 dengan jaminan Xiaomi Malaysia serta penghantaran peranti ni adalah chemeyy. Beli Di Shopee Super Sale: Xiaomi Redmi 4x 32GB Samsung Galaxy J3 Pro Siri J yang ditawaqkan oleh Samsung merupakan penawaran spesifikasi pertengahan. Galaxy J3 Pro mai dengan skrin bersaiz 5-inci dengan skrin Super AMOLED dan paparan 720p, dijana menggunakan cip Snapdragon 410, memori 2GB RAM, kamera belakang 8-megapixel dan kamera hadapan 5-megapixel.

Telefon yang mai di pasaran pada pertengahan awai tahun ni dijuai pada ghega RM 699, la nih ditawaqkan di Shopee pada ghega yang menarik, iaitu RM 569. Beli di Shopee Super Sale: Samsung Galaxy J3 Pro Asus Zenfone Live Asus Zenfone Live merupakan penawaran Asus untuk telefon pintaq dalam kategori yang memfokuihkan penstriman dari pengguna. Pengguna yang kerap buat Facebook Live, Instagram Live dan aplikasi apa pun dapat buat penstriman dengan lebih cun rahmat fungsi Beautification yang tersedia secara langsung.

Asus Zenfone Live mai dengan skrin 5-inci, memori 2GB RAM, ruangan storan 16GB, cip Snapdragon, dan bateri berkapasiti 2650mAh. Peranti ni mai dengan kamera hadapan 5-megapixel, dan kamera belakang 13-megapixel serta menggunakan sistem operasi Android 6. 0 Marshmallow. Untuk promosi Shopee Super Sale ni, depa menawaqkan peranti yang ghega asainya RM 649 namun pada ghega lebih rendah iaitu RM 479.

Beli di Shopee Super Sale: Asus Zenfone Live Lenovo A6600 Pluih Lenovo A6600 Pluih ni menawaqkan skrin 5-inci dengan paparan HD, dilengkapi sokongan 4G, cip MT6735p, memori sehingga 2GB RAM, ruangan storan 16GB, dan bateri berkapasiti 2300mAh. Peranti ni dilengkapi kamera hadapan 2-megapixel dan kamera belakang 8-megapixel. Pada tahun lepaih Lenovo menawaqkan A6600 pada ghega RM 479 dan menerusi Shopee, dah tentu ghega peranti ni jauh lebih mampu milik pada ghega RM 369 saja.

Beli di Shopee Super Sale: Lenovo A6600 Pluih. Honoq 5C Satu lagi peranti hebat yang bakai ditawaqkan pada ghega runtuh menerusi Shopee Super Sale adalah Honoq 5C. Honoq 5C merupakan kemaskini untuk keluarga Honoq 4C yang telah diperkenaikan pada tahun 2015. Ia mai dengan skrin 5. 2-inci dan dijaa menggunakan cip pemprosesan Kirin 650 serta GPU Mali-T830.

Peranti ni mai dengan memori 3GB RAM, kamera belakang 13-megapixel dan kamera hadapan 8-megapixel. Pada tahun lepaih, kami telah mengulaih peranti ni dan boleh ghamai dok kata ia mempunyai markah yang baik berkadaran dengan ghega yang ditawaqkan. Baca : Ulasan Honoq 5C ghega asai peranti ni adalah RM 799 namun masa promosi ni berjalan iaitu hanya pada 11 November 2017, Honoq 5C akan ditawaqkan pada ghega RM 488.

ni merupakan satu penurunan ghega yang cukup menarik dan tak haruih dilepaihkan begitu saja. Beli di Shopee Super Sale: Honoq 5C Banyak lagi peranti dan jugak gajet serta barangan yang akan dijuai pada ghega yang mampu milik dan jugak diskaun yang tinggi. macam biasa Shopee menawaqkan jaminan ghega terendah tang mana kalau pembeli menemui tawaran dari laman lain yang lebih rendah daripada yang ditawaqkan di Shopee, Shopee akan menebuih 120 peratus perbezaan ghega kembali kepada pembeli menerusi Shopee Coins.

hampa jugak boleh tengok koleksi Lowest Price Guaranteed di sini untuk tengok antara gajet-gajet terpalin baghu yang mempunyai jaminan hat sama dok habaq tadi. Khusus untuk pembaca Amanz, hampa jugak boleh menggunakan kod Shopee Amanz30 untuk pembelian pada hari Shopee Super Sale 11 November ni. Marilah Membeli-belah : Shopee Super Sale Penafian: Advertorial dari Shopee.Lima Telefon Menarik Pada Ghega Dibawah Rm 600

Lima Telefon Menarik Pada Ghega Dibawah Rm 600

Lima Telefon Menarik Pada Ghega Dibawah Rm 600
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme