cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Lenovo Transform Summit Ketahui Perubahan Yang Ingin Dibawak Oleh Lenovo


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 20:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Lenovo boleh ghamai dok kata antara pengeluaq yang agak aktif dalam membawa perubahan baghu sejajaq dengan permintaan pengguna pada saat ni. Pada awai tahun lepaih, Lenovo dalam satu acara media tertutup telah berkongsi yang mana depa sentiasa mencari solusi pemasaran produk berasaihkan PC yang torrrbaek, dengan menawaqkan pelbagai form-factoq untuk PC sebagai memberi pilihan kepada pengguna.

Pada acara Lenovo Transform Summit ni, depa telah berkongsi dengan beberapa perkara lagi, terutama tumpu untuk pengguna perusahaan macam kegunaan data center. Dengan sokongan di 160 buah negara, depa mampu untuk menawaqkan produk dan perkhidmatan yang torrrbaek, disampin memberikan khidmat selepaih jualan yang memenuhi standard pengguna. Acara ni telah memperlihatkan tiga bahagian perubahan yang sedang dilaku Lenovo merangkumi transformasi dari segi Customer Experience, Data Center, dan struktoq penawaran produk dan syarikat Lenovo.

Untuk bahagian Customer Experience, Lenovo telah berkongsi yang mana depa la nih mempunyai kadaq kepuasan pengguna nombot 1 dalam 22 bahagian berbeza. Antara bahagian yang meliputi kepuasan pengguna ni adalah macam sokongan di sosial media, one-time services dan setup, kesediaan produk jualan dan alat gantian, sokongan telefon, serta khidmat masa penyelenggaraan.

Untuk produk berasaihkan perusahaan ni, depa jugak di antara pengeluaq produk x86 yang mempunyai kadaq downtime yang rendah, dengan kadaq hanya 1 peratus berbandin produk lain yang mempunyai kadaq downtime yang tinggi. Pada bahagian Data Center pulak, depa telah sedia belajaq selok-belok dunia perusahaan menerusi produk ThinkPad, yang la nih telah berkhidmat untuk pengguna sekitaq 25 tahun.

Dengan kesungguhan Lenovo yang tak gentaq dengan cabaran, berani ambik risiko, dan sentiasa mendengaq maklum balaih pengguna, depa ingin menjadi pengeluaq produk perusahaan dan data center yang torrrbaek, walaupun mempunyai persaingan yang kuat daripada pengeluaq lain. Untuk memperluaskan lagi portfolio depa dalam arena ni, depa telah memperkenaikan dua keluarga produk baghu untuk perusahaan di Malaysia, menerusi perkenalan ThinkSystem dan ThinkAgile.

Sebagai permulaan, keluarga ThinkSystem meliputi produk yang berkaitan dengan server yang dijana dengan Intel Xeon, bersama penawaran storan dan jugak rangkaian. Manakala untuk ThinkAgile pulak, ia adalah sebuah jenama yang memfokuihkan kepada produk data center yang direka secara pre-built, pre-integrated, dan pre-tested untuk mengurangkan masa masa membuat proses deployment.

Sebagai contoh dalam siri ni, ThinkAgile SX telah didatangkan dengan Microsoft Azure Stack secara terbina sekaliguih memudahkan golongan profesionai untuk menguruihkan server jenih ni. Dengan lebih kughang 25 tahun pengalaman dalam pembangunan server x86, depa turut menerima kepuasan pengguna perusahaan nombot 1 dalam industri ni, selain menjadi pengeluaq no.

1 yang mempunyai server reliability yang baik. Apa yang menarik sekali, depa telah menjuarai lebih 150 penanda araih untuk pengkomputeran x86 di dunia, selain menjuarai lebih 42 penanda araih dunia daripada produk ThinkSystem baghu depa. Dengan kejayaan ni, ia memberi keyakinan kepada syarikat perusahaan untuk menggunakan produk x86 daripada Lenovo ataih penawaran prestasi dan kualiti yang cemerlang daripada produk depa.

Aspek ketiga yang diberi penekanan pada acara ni adalah perubahan dari segi struktoq penawaran produk dan syarikat Lenovo sendiri, dengan mempelbagaikan segmen produk dan perkhidmatan untuk pengguna perusahaan. Untuk meningkatkan lagi keyakinan pengguna, depa telah menambah baik dari segi struktoq jualan dan pemasaran, jumlah bekalan, kualiti, dan memfokuihkan lagi segmen produk yang menarik untuk pengguna.

Selain daripada struktoq produk, Lenovo jugak telah mengubah struktoq syarikat depa sendiri dengan senarai kepimpinan yang baghu untuk mengukuhkan lagi jenama Lenovo di mata dunia. Pada acara ni, Han Chon, iaitu General Manager Data Center Group Lenovo untuk ASEAN, telah menyatakan hasrat untuk memperluaskan lagi penawaran produk depa dalam arena data center ni untuk memenuhi permintaan spesifik daripada pengguna.

Beliau jugak bagitau, permilihan Malaysia untuk pemasaran ThinkSystem dan ThinkAgile adalah pentin pasai mempunyai jumlah syarikat dan pengguna yang besaq apabila dibandinkan dengan negara ASEAN yang lain. Dengan acara macam ni, kita dapat tengok kesungguhan Lenovo untuk menguasai kembali pasaran perusahaan, setelah dibangunkan oleh IBM buat sekian lama setelah diambik-alih oleh depa dari segi produk server berasaihkan Intel pada tahun 2014.

Dengan penawaran produk macam ThinkSystem dan ThinkAgile, Lenovo menyajikan keluarga produk yang jelaih, selain memberi kualiti produk dan khidmat jualan yang torrrbaek berbandin pengeluaq lain. Dengan perubahan ni jugak, tumpu Lenovo la nih tak lagi menjadi syarikat untuk mengeluaqkan produk berasaihkan hardware saja, tapi ingin berkerjasama dengan entiti perusahaan dengan lebih dekat lagi, dalam teruih menawaqkan solusi dan perkhidmatan yang cemerlang untuk digunakan oleh pengguna.



Lenovo Transform Summit Ketahui Perubahan Yang Ingin Dibawak Oleh Lenovo

Lenovo Transform Summit Ketahui Perubahan Yang Ingin Dibawak Oleh Lenovo

Lenovo Transform Summit Ketahui Perubahan Yang Ingin Dibawak Oleh Lenovo

Lenovo Transform Summit Ketahui Perubahan Yang Ingin Dibawak Oleh Lenovo




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm