cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Lenovo P51s Workstation Dilancaqkan Di Malaysia Pada Ghega Rm6999


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-14 19:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Lenovo Malaysia hari ni telah mengumumkan kemaskini kepada keluarga komputer riba ThinkPad depa dengan cip Intel terkini, termasuk untuk Lenovo P51s Workstation. Lenovo P51s Workstation adalah komputer riba dibawah kategori Workstation tang mana ia membawakan prestasi yang tinggi, termasuk binaan yang tahan lasak untuk penggunaan lama. Lenovo sendiri kata ia menggunakan spesifikasi ketenteraan MIL-SPEC , tang mana ia diuji pada tahap suhu berbeza, tahap gegaran dan sebagainya.

Lenovo P51s ni lebih ditujukan kepada para jurutera dan arkitek yang memerlukan kuasa pemprosesan tinggi untuk bekerja. Ia dilengkapi dengan cip Intel Core i7 generasi ketujuh, memori sehingga 16GB DDR4, dan dilengkapi dengan kad grafik NVIDIA Quadro. Panel paparan 15. 6-inci IPS-nya turut mai dengan sokongan resolusi 4K UHD anti-silau, serta menggunakan storan 512GB PCIE NVME OPAL.

Lenovo turut menjanjikan kestabilan perisian yang baik melalui komputer riba ni. Thinkpad P51s ni jugak dilengkapi dengan rekaan yang nipih dan mudah dibawak kemana-mana. Untuk punca kuasa grafik tambahan, pengguna jugak turut boleh menghubungkan ia dengan Razer Core yang dibeli secara berasingan dan menggunakannya teruih bersama komputer riba ni.

Bersama-sama pengenalan Lenovo P51 jugak, pihak Lenovo Malaysia turut menawaqkan Lenovo P71 untuk pasaran tempatan. Lenovo P71 mai dengan kuasa yang lebih tinggi, serta dilengkapi dengan sokongan realiti-maya melaluinya. Dari segi spesifikasi, Lenovo P71 mai dengan cip pilihan sehingga Xeon E3-v6, memori sehingga 64GB, storan sehingga 2TB PCIe NVMe, dan paparan 17.

3-inci pada resolusi 4K. Ia dilengkapi dengan kad grafik berkuasa Quadro P5000. Di Malaysia, Lenovo P51 akan dijuai bermula pertengahan Julai ni pada ghega RM6999, sementara Lenovo P71 pulak mai pada ghega bermula RM6999.


Lenovo P51s Workstation Dilancaqkan Di Malaysia Pada Ghega Rm6999




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme