cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lenovo Melancaqkan Tiga Model Kemaskini Thinkpad X1 Carbon X1 Yoga Dan X1 Tablet


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-09 17:14:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Tiga model kemaskini untuk komputer riba ThinkPad X1 dilancaqkan oleh Lenovo di acara CES pagi ni. Tiga model yang dilancaqkan adalah Thinkpad X1 Carbon, X1 Yoga dan X1 Tablet. Ketiga-tiganya mai dengan fungsi unik tersendiri. Kita mulakan dahulu dengan Lenovo ThinkPad X1 Carbon yang merupakan generasi ke enam komputer riba ni. Ia dilengkapi skrin 14 dengan sokongan resolusi sehingga WQHD dan Dolby Vision HDR.

Pemproses Intel Core i7 generasi ke lapan dipadankan dengan memori sehingga 16GB LPDDR3 dan storan 1TB SSD PCIe. Cip grafik yang disertakan pulak ialah Intel UHD 620. Bateri 57 Wh yang disertakan mampu memberikan kuasa sehingga 15 jam. Akhiaq sekali kamera web 720P dilengkapi penutup ThinkShutter bagi memastikan privasi pengguna. Lenovo ThinkPad X1 Yoga pulak ialah peranti generasi ke-tiga yang dilengkapi skrin 14 dengan sokongan resolusi sehingga WQHD dan Dolby Vision HDR.

Pemproses Intel Core i7 generasi ke lapan dipadankan dengan memori sehingga 16GB LPDDR3 dan storan 1TB SSD PCIe. Cip grafik yang disertakan jugak ialah Intel UHD 620. Bateri 54 Wh yang disertakan mampu memberikan kuasa sehingga 15 jam. tak macam X1 Carbon, X1 Yoga mai dengan sokongan styluih ThinkPad Pen Pro. Akhiaq sekali ialah Lenovo ThinkPad X1 Tablet pulak ialah peranti generasi ke-tiga yang dilengkapi skrin 13 dengan resolusi 3000 2000 pixel.

Pemproses Intel Core i7 generasi ke lapan dipadankan dengan memori sehingga 16GB LPDDR3 dan storan 1TB SSD NVMe PCIe. Tablet ni turut dilengkapi kamera 8-Megapixel pada bahagian belakang dan 2-Megapixel pada bahagian hadapan. Bateri 42 Wh yang disertakan mampu memberikan kuasa sehingga lebih kughang 10 jam. Sokongan styluih ThinkPad Pen Pro disertakan bagi membolehkan lakaran teruih pada skrin.Lenovo Melancaqkan Tiga Model Kemaskini Thinkpad X1 Carbon X1 Yoga Dan X1 Tablet
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme