cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Lelaki Thailand Cuba Try Test Bunuh Diri Minum Racun Perosak Secara Live Di Facebook


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-24 05:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Tekanan emosi, kughang didikan agama ataupun dok ada di bawah pengaruh dadah menjadi antara punca seseoghang individu cuba try test untuk membunuh diri. Individu yang mau meragut nyawa sendiri jugak selalunya buat perkara tu di luaq pengetahuan oghang ghamai dan secara tersembunyi. Lain pulak ceritanya dengan lelaki dari Thailand ni yang cuba try test membunuh diri secara live di laman Facebook.

Menurut Coconuts, soghang lelaki berumoq 28 tahun dikenali sebagai Kang Krasang tu memapaqkan percubaan bunuh diri dengan meneguk racun perosak beberapa kali masa siaran langsung video di laman sosialnya. cheq takkan kembali. cheq dah pikiaq masak-masak. cheq dah takdak keinginan nak hidup. cheq sayang memba-memba. cheq sayang kekasih cheq.

Tapi cheq mintak ampun pasai terpaksa laku ni bunuh diri . Sebelum membuat siaran live, Kang memuat naik gambaq sebotol racun perosak dan statuih mohon ampun terpaksa membunuh diri pasai dia dah tak mau hidup walaupun dia mencintai oghang-oghang di sekelilinnya. Sejuruih selepaih tu, Kang memulakan siaran langsung cara dia membunuh diri di laman sosialnya berserta kapsyen berbunyi, cheq akan biaq kamu semua tengok cheq meninggai dunia.

memba-memba yang menonton siaran langsung tu segera menceghitakan cubaan membunuh diri hat sama dok habaq tadi kepada polih setelah Kang pengsan di depan kamera, lapoq Bangkok Post. Kang kemudiannya dijumpai di sebuah resort di daerah Muang dan segera dikejaqkan ke hospitai oleh pihak polih. Terima kasih ataih sokongan semua. Mulai la la nih, cheq nak mulakan hidup baghu.

Doktoq suruh cheq berehat. Setelah ceritanya heboh di media, lelaki hat sama dok habaq tadi memuat naik statuih yang kata bahawa dia mau memulakan hidup baghu. Baguihlah kalau macam tu. kalau ada masalah atau menghadapi tekanan, cubalah kongsi dengan memba-memba atau berjumpak dengan pakaq untuk menyelesaikan masalah. Sumber sehinggit


Lelaki Thailand Cuba Try Test Bunuh Diri Minum Racun Perosak Secara Live Di Facebook




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme