cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lelaki Sakit Otak Bunuh Dan Penggai Kepala Kanak Kanak Pompuan 18 Bulan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-21 23:14:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


KEMATIAN yang tragih. soghang lelaki yang baghu dibebaihkan daripada hospitai sakit otak telah membunuh dan memenggai kepala soghang kanak-kanak pompuan berumoq 18 bulan. Dia kemudiannya membawa kepala tu ke jalan ghaya. Mikhail Elinsky, 42, sebelum ni dimasukkan ke hospitai otak selepaih membunuh soghang pompuan, enam tahun lepaih. Sebaik dibebaihkan, Elinsky menyerang kanak-kanak berkenaan di rumahnya di Rusia.

Elinsky turut menikam ibu kanak-kanak hat sama dok habaq tadi yang jugak anak saudaranya. Elinsky kemudiannya membawa pisau dan kepala kanak-kanak terlibat ke jalan ghaya dan dia kena tembak oleh polih pasai takmau menyerah diri. Lelaki tu akhiaqnya meninggai dunia di hospitai manakala anak saudaranya mengalami kecederaan di perut akibat ditikam.

pompuan tu la nih sedang meratapi kematian anak perempuannya tu. Kami mau keluaq rumah masa tu dan anak cheq diletakkan di ataih gheta sorong. Dia kemudiannya menarik anak cheq dan membawanya ke dapoq. Dia telah menutup pintu dan mula memotong anak cheq. cheq cuba try test menghalang tapi telah ditikam di perut, kata pompuan hat sama dok habaq tadi, Elinsky telah disahkan menghidap schizophrenia selepaih membunuh soghang pompuan, enam tahun lepaih.

Susulan tu hakim telah mengarahkannya dihantaq ke hospitai sakit otak yang mempunyai kawalan ketat untuk rawatan. Bagaimanapun Elinsky telah dibebaihkan selepaih didakwa semakin sihat. Sumber terengganutimes


Lelaki Sakit Otak Bunuh Dan Penggai Kepala Kanak Kanak Pompuan 18 Bulan


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme