cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lelaki Punyai Alat Kelamin Terbesaq Di Dunia Selamat Jalani Pembedahan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-27 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


soghang lelaki yang mempunyai alat kelamin terbesaq di dunia selamat menjalani pembedahan yang mengubah kehidupannya. Horace Owiti Opiyo, yang dikenali sebagai Forence, dari Kibigori, Kenya, mula menyedari terdapat kanser pada alat kelaminnya pada tahun 2006 masa berumoq 10 tahun. Prosedoq awai membuang kanser tu dibuat pada tahun 2007 tapi ia jengoi semula beberapa tahun kemudian.

Lelaki yang la nih berumoq 20 tahun tu kemudian didiagnosih menghidap elephantiasih untut pada alat kelaminnya yang mana ia akan sesai sehingga 20 kali lebih besaq dari saiz purata. Lama-kelamaan, kanser ni jadi punca kerandut dan peliaq Forence membesaq sehingga saiz lebih kughang satu meter panjang. Dia bagitau: Mula-mula ia sangat kecik, macam bisoi.

Kemudian saiz penumbuk cheq, sebelum berkembang menjadi lebih besaq. Forence akhiaqnya terpaksa beghenti sekolah pasai kerandutnya semakin besaq dan berat 5kg jadi punca dia tak dapat memakai pakaian atau berjalan dengan mudah. memba-memba kelaih serin mengusiknya dan dia tak mampu lagi menanggung kos untuk menjalani pembedahan. Forence mula menghabihkan lebih banyak masa di rumah yang dikongsi bersama dengan abangnya, Eliza dan neneknya, Salina.

Ibu bapanya meninggai dunia masa dia berumoq lima tahun. Forence bagitau: cheq habaq nenek bahawa cheq dijangkiti penyakit, tapi cheq tak konfem apa penyakitnya. Ia boleh jadi sumpahan. cheq tau ia bukan dari Tuhan, tapi syaitan. Sesetengah penduduk tempatan percaya ubat herba boleh menyembuhkan penyakit ni dan Salina menasihati cucunya supaya menggosok ubat herba pada alat kelaminnya.

Forence menambah: Kesakitan semakin tak dapat kena tahan, cheq langsung tak boleh berjalan atau duduk. Dalam usaha untuk membantu Forence, jirannya, Duncan Otieno, telah ambik gambaq alat kelamin Florence dan menyiaqkannya di Facebook sambey mengharapkan bantuan. Postin tu tulaq dan sampai ke pengetahuan isteri Gabenoq Kisumu, Olivia Ranguma, yang memintak soghang doktoq untuk menilai keadaan Forence.

Ambulans dihantaq untuknya segera. Doktor-doktoq di Hospitai Jaramogioginga Odinga memeriksa Forence dan dia didiagnosih dengan elephantiasih Scrotai . Dr Emmanuel Benge menjelaskan: Dalam bahasa perubatan ia dipanggey lymphedema yang mana tisu hampa telah sesai. Dalam keh ni adalah alat kelaminnya, jadi ia disebut elephantiasih. Scrotai elephantiasih boleh disebabkan oleh gigitan nyamuk yang menyuntikkan larva ke dalam aliran darah.

Larva matang menjadi cacin parasit invasif, yang menghalang sistem saliran badan jadi punca lymphedema, atau bentan tisu, dan penebalan kulit. Imbasan menunjukkan bahawa di dalam kerandut Forence, adalah dua buah peliaq yang sihat. Hospitai telah menjalankan dua pembedahan bagi membantu Florence. Ketua pembedahan, Dr Dan Raburu bagitau: Kami memberi tumpuan kepada mencari dan meletakkan testis di tempat yang betoi.

Kami kemudiannya menumpukan kepada membuang tisu, kulit, dagin dan lemak yang berlebihan di sekelilinnya dan membina semula batang peliaq supaya ia dapat dilihat. Forence bagitau: cheq sangat gembira dapat menjalani pembedahan, cheq langsung tak ketaq lutut. Dia bagitau: masa cheq mangkit, cheq tergempaq tubuh cheq sangat ringan. Seluruh kesakitan telah hilang.

cheq dapat berenang la la nih. Sebelum ni cheq tak dapat pergi dekat dengan ayaq pasai kanser tu. la la nih cheq boleh berlari dan cheq boleh bermain bola sepak. la la nih cheq bebas! -metroUK Sumber mstaq


Lelaki Punyai Alat Kelamin Terbesaq Di Dunia Selamat Jalani Pembedahan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme