cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lelaki Perolehi Rm63 988 Sebulan Hanya Dengan Memasak Makanan Cina


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-16 17:12:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Wang Lupin, yang berasai daripada wilayah Zhejiang, timoq China memperolehi pendapatan sebanyak 100 ribu yuan RM63, 988. 82 sebulan pasai memasak makanan tradisionai China di sebuah restoran makanan Cina bernama Great Wall miliknya di Morocco. Menurut China News, restoran Wang menyajikan hidangan makanan daripada Sichuan kepada pelancong-pelancong China yang datang holiday di Morocco yang hanya mula menerima kedatangan pelancong dari China tanpa visa pada bulan Jun 2016.

Wang kata yang sebelum polisi bebaih visa tu diperkenaikan, jumlah pelancong China yang datang holiday ke Morocco adalah kughang daripada seribu. Namun, la nih, Wang menganggaqkan yang jumlah pelancong China telah meningkat sebanyak enam kali ganda. Idea untuk membuka restoran Great Wall yang mula beroperasi pada bulan Januari jengoi pasai pelancong China berasa payah untuk menyesuaikan diri dengan makanan tempatan.

Selain menyajikan makanan tradisionai China, Wang jugak telah menghias restorannya dengan unsur-unsoq Cina macam couplets, lanterns dan kerusi-kerusi kayu China yang lama. Setiap pagi, Wang akan pergi ke pasaq tempatan untuk membeli bahan masakan yang segaq. Namun, tu tak bermakan restoran Wang tu hanya untuk pelancong China pasai menurut Wang, oghang di Morocco jugak sangat teruja ingin belajaq Bahasa Cina dan yang lebih menariknya, terdapat jugak oghang yang akan menanya perkara rawak pasai China.

tu semua telah buat Wang berasa gembira. utaranews. com


Lelaki Perolehi Rm63 988 Sebulan Hanya Dengan Memasak Makanan Cina
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme