cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lelaki Ni Bertukaq Jadi Sado Selepaih Ditinggai Kekasih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-13 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Setiap daripada kita mesti penah lalui proses ni. Ada yang boleh move on dan ada jugak yang meghasakan dunia depa menjadi gelap gelita. kalau berlaku sebegini, jangan tauk masa meratapi apa yang dah terjadi, sebaiknya hampa bangkit dan tunjukkan kepada bekaih pasangan yang hampa kuat untuk mengahdapinya. ni adalah masa yang sesuai untuk menambahbaik kan lagi kehidupan dari yang sebelumnya dan buatkan depa merasa menyesai pasai tinggaikan hampa.

ceghita lelaki dari Thailand ni barangkali boleh membantu hampa untuk meneruihkan kehidupan dengan lebih baik. Lelaki ni telah ditinggaikan hanya pasai tak mempunyai badan yang sado. walaupun Ken soghang lelaki yang agak berisi dan mempunyai perut yang buncit, dia berjaya menggoda hati soghang pompuan cun untuk dijadikan kekasih. Malangnya setelah beberapa tahun kemudian, teman wanitanya mula merasa cemuih dan menjadikan bentuk fizikainya sebagai alasan untuk berpisah.

Ken mendapati teman wanitanya tu telah berjumpak dengan lelaki lain sejuruih selepaih depa berpisah. Sakit hati dok pikiaq ucapan bekaih teman wanitanya masa tu; Awak adalah soghang lelaki topui yang tak mau berusaha untuk kuruih dan awak takkan mampu memiliki six packs! Ken telah berusaha dan membuktikan dia mampu berubah. Dengan hanya ambik masa selama empat bulan saja, Ken telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 10kg.

la nih badannya jugak dah memiliki otot yang kekaq dan buat bekaih buah hatinya mau kembali semula kepadanya. Namun telah menolak untuk bersama kembali. Ken la nih bekerja sebagai soghang model dan bercita-cita untuk menjadi soghang pelakon. ceghita Ken ni telah menjadi viral dan buat pengikut di instagramnya meningkat serta merta. utaranews.

com


Lelaki Ni Bertukaq Jadi Sado Selepaih Ditinggai Kekasih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme