cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Lelaki Lebih Suka Pikiaqkan Tentang Pasai Komitmen Ni 10 Situasi Yang Pompuan Perlu Paham


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-12 15:52:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link




1. Bila si dia sibuk, jangan pulak hampa semua terhegeh-hegeh mintak dia menjemput di tempat gheja ataupun teman pergi membeli-belah.

2. Bila si dia ego, jangan sesekali hampa semua mempersoaikan tentang pasai keegoan bila dia bersikap begini pasai ego sedang menguasai dirinya. Lelaki sangat payah untuk mengakui dirinya ego. Elok diam dan dengaq saja.

3. Bila si dia romantik. Ajaklah si dia bersiar-siaq di tepi pantai ataupun makan malam ke tempat first hampa semua date sambey kenangkan saat-saat manih pertemuan dan jangan lupa selit sekali perancangan untuk masa depan bersama.

4. Bila si dia panaih baran, Jangan membuat sesuatu yg boleh semarakkan lagi perasaan marahnya. cuba try test hampa semua berdiam diri dulu sampai kemarahan reda. Bila macam ni, kalau hampa semua sayangkan hubungan elok lah hampa semua jadi ayaq.

5. Bila si dia penat, jangan mengadu perkara ataupun dok berceghita tentang pasai hal yang remeh. Bila macam ni, si dia hanya perlu rehat yang secukupnya dan jangan paksa dia buat sesuatu yang boleh menambah kepenatannya. Esok agak dah ok, baghu lah dok berceghita. Sebab lelaki ni suka je tadah telinga dia bila mood dia ok.

6. Bila si dia pentinkan diri sendiri. cuba try test berterus-terang dan melampiaskan ghasa tak puas hati hampa semua tentang pasai sikapnya tu. hampa semua patut bersikap terbuka dan memintanya supaya mengimbangi pendapat hampa semua jugak. Jangan lupa untuk bertoleransi antara satu sama lain.

7. Bila si dia mengongkong. Kalau hampa semua memberontak, konfem akan dimarahinya. Tapi kalau menurut saja katanya ketaq lutut menjejaihkan diri sendiri. Untuk tu, hampa semua perlu bercakap padanya untuk membiaqkan hampa semua membuat keputusan sendiri asaikan tak menjejaih hubungan hampa semua berdua.

8. Bila si dia selamba. cuba try test tarik perhatian si dia. Contohnya membuat sesuatu yang boleh menarik minatnya. oghang yg selamba ni selalunya ingin kita yang memulakan dahulu. Oleh sebab tu, hampa semua patut merancang sesuatu lagu mana untuk menarik perhatiannya.

9. Bila si dia curang. Jangan tuduh tanpa usoi periksa. kalau betoi si dia curang, bersemuka dan tanya dengan si dia awatlaa bersikap begitu. Tapi kalau si dia tetap dengan keputusannya, eloklah hampa semua sendiri yg berundoq dulu sebelum makin parah kelukaan hati.

10. Bila si dia luruih bendoi. Memang hampa semua boleh ambik kesempatan ke ataih dirinya tapi janganlah sampai memperlekehkan setiap tindak tanduknya. hampa semua patut menjadi perangsang padanya dan kata yang si dia mampu membuat keputusan sendiri tanpa mengharapkan org lain sangat


Lelaki Lebih Suka Pikiaqkan Tentang Pasai Komitmen Ni 10 Situasi Yang Pompuan Perlu Paham




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme