cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Lelaki Kelantan Berjaya Menukaqkan Wajahnya Macam Watak Anime Final Fantasy


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 07:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


la la nih ni, kalau hampa ghasa tak berpuas hati dengan tunbuh badan hampa. hampa boleh tukaq mengikut kemahuan hampa, selagi hampa masuih berduit. Di sini ada satu ceghita tentang pasai lelaki melayu kita, ceghita nya tak lah baghu dan tadaklah terlalu lama. Al ceghita nya, beliau telah menghabihkan 38 ribu ringgit untuk membuat pembedahan muka, berhajat untuk mencapai impiannya, supaya beliau nampak sama macam watak anime Final Fantasy Squall Leonhart Final Fantasy adalah antara anime yang menjadi kegilaan ghamai remaja di dunia, bukan saja kartun anime tu saja, malah game dan patung mainan Final Fantasy jugak menjadi kegilaan.

Baiklah, lelaki melayu kita ni bernama Amirul Rizwan Musa yang berasalh dari kelantan. beliau adalah usahawan kecantikan di kelantan. Dahulunya muka beliau melayu beliau boleh ghamai dok kata standard muka melayu kita. Warna gelap-gelap sikit barangkali byk bersukan , hidung mancung, mata tak sepet dan tak besaq, ada jerawat sikit-sikit. Standard lah muka melayu.

Beliau telah melalui 2 kali pembedahan plastic pada mukanya untuk mendapat wajah yang diingini. hampa boleh search tentang pasai Amirul ni di social media, belia menggunakan nama Miyyo Rizone. Dalam profile beliau ada banyak gambar-gambaq yang menunjukkan perubahan pada mukanya sebelum dan selepaih pembedahan. Amirul pertama kalinya membuat pembedahan plastik adalah pada tahun 2014 semasa beliau 17 tahun, lepaih habih SPM la.

Pembedahan tu dilaku di luaq negara. tapi sebelum hampa memberi apa-apa komen yang tak berapa nak elok tentang pasai Amirul, hampa perlu tau dahulu apa sebab beliau buat pembedahan tu. Selepaih cheq mendapat sakit chicken pox semasa 16 tahun, kulit muka cheq merosot teghok dan cheq hilang ghasa malu dengan oghang lain. cheq terlalu obses dengan watak-watak di dalam kartun jepun anime , di sebabkan cheq berasa malu dengan keadaan muka cheq pada masa tu, cheq nekad untuk buat pembedahan plastik supaya cheq ghasa lebih yakin untuk bertemu dengan oghang lain.

walaupun ada oghang yang perli dan mengutuk cheq, tapi ibu dan bapak cheq menyokong dan menerima keputusan cheq, semua kutukan dan perli tu cheq abaikan. Bagi pendapat kami, ni semua adalah pilihan masing-masin. Selagi mana dia tak meilih untuk tukaq jantina macam Datuk sajat, kami ghasa pilihan dia masih dok ok. tapi, kalau boleh tak perlulah menukaqkan apa yang ada pada tubuh kita dengan hanya bersebabkan malu untuk berjumpak dengan oghang lain.

Kami hanya memberikan pandangan saja, tapi kalau kami dok ada di tempat Amirul, boleh jadi perkara yang sama akan berlaku jugak. hampa ghasa lagu mana?


Lelaki Kelantan Berjaya Menukaqkan Wajahnya Macam Watak Anime Final Fantasy

Lelaki Kelantan Berjaya Menukaqkan Wajahnya Macam Watak Anime Final Fantasy

Lelaki Kelantan Berjaya Menukaqkan Wajahnya Macam Watak Anime Final Fantasy

Lelaki Kelantan Berjaya Menukaqkan Wajahnya Macam Watak Anime Final Fantasy

Lelaki Kelantan Berjaya Menukaqkan Wajahnya Macam Watak Anime Final Fantasy

Lelaki Kelantan Berjaya Menukaqkan Wajahnya Macam Watak Anime Final Fantasy




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme