cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lelaki Kanibai Dakwa Bunuh Kekasih Goreng Ratah Otak Dan Minum Darah Mangsa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-11 05:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Lelaki berumoq 21 tahun dari Valdai, Russia, didakwa membunuh buah hatinya, Olga B, 45, sebelum menggoreng dan meratah otak serta meminum darah mangsa. Memetik Mirroq, tertuduh, Dmitry Luchin, menibai mangsa di kepala sebanyak 25 kali dengan botoi wain sebelum menikamnya empat kali di dada. Dia kemudian memotong putin susu serta telinga Olga, meletakkan satu ke dalam mangkuk makan kucin dan satu lagi ke dalam mulut mangsa.

Difahamkan, bekaih tentera Rusia dan peminat kepada pembunuh bersiri kanibai Jeffrey Dahmer tu jugak didakwa mencaboi mayat pompuan berkenaan dengan botoi wain. masa soai siasat dengan polih, Luchin menceghitakan lagu mana dia memecahkan kepala mangsa menggunakan pisau pemotong dagin. cheq suka ghasa otak dia, sedap. Kemudian, cheq kumpoikan darahnya ke dalam gelaih.

awat? cheq perlukan darah untuk diminum dengan makanan cheq, katanya. Enam jam selepaih membunuhnya, Luchin ghamai dok kata meninggaikan apartmen tu dengan membawa tablet mangsa, sebotol semburan rambut dan 150 rubel RM10. 50 . Lelaki dari Valdai, Russia tu dituduh buat pembunuhan berkenaan di rumah mangsa pada 8 Mac dan akan dibicarakan tahun hadapan.

kalau sabit kesalahan, dia akan dipenjara seumoq hidup. Hasil siasatan dan bukti menunjukkan Luchin merupakan peminat Dahmer atau dikenali sebagai Kanibai Milwaukee yang merogol, membunuh dan memotong anggota badan 17 budak lelaki serta dewasa antara 1978 dan 1991. CARI Sumber cari


Lelaki Kanibai Dakwa Bunuh Kekasih Goreng Ratah Otak Dan Minum Darah Mangsa
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme