cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lelaki Jadi Femes Selepaih Mendakwa Diselamatkan Nayeon


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-01 02:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


soghang lelaki yang mengelaqkan dirinya sebagai peminat setia kumpulan TWICE yang terlibat dalam kemalangan mutusikai percaya salah soghang ahli kumpulan TWICE iaitu Nayeon yang telah menyalamatkan nyawanya. Selepaih tercedera akibat kemalangan mutusikai tu, Waldo telah memuat naik satu video di akaun Instagram-nya sehingga menjadi viral. Dalam video tu, Waldo yang sedang memakai pakaian hospitai dan pendakap leher dilihat memegang telefon bimbit yang mempunyai kad gambaq Nayeon dibelakangnya sambey menceghitakan lagu mana dia telah memintak pihak polih mencari telefon bimbitnya.

Menurut Waldo dia percaya yang kuasa yang dimiliki oleh kad gambaq Nayeon di belakang telefonnya tu telah bantu menyelamatkan nyawanya masa kemalangan tu terjadi. Anak pompuan Walvo kata yang walaupun telah patah tulang belakang dan kabanyakkan tulang rusuk, ayahnya tetap berterima kasih kepada anggota polih yang berjaya menemui telefon bimbitnya.

Selain video viral tu, Waldo jugak telah memuat naik gambaqnya sedang berbarin di hospitai sambey buat gaya Signai TWICE dikepalanya sebagai tanda memberi sokongan kepada comback TWICE yang akan datang ni. Netizen dan peminat TWICE jugak telah menghujani ruang komen Instagram Waldo dengan ucapan sokongan supaya dia segera pulih dari kecederaan yang dialaminya.

la nih, terima kasih kepada ucapan sokongan netizen dan kad gambaq Nayeon, Waldo la nih telah pulang ke rumah dan sedang berehat untuk proses pemulihan. utaranews. com


Lelaki Jadi Femes Selepaih Mendakwa Diselamatkan Nayeon
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme