cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lebih Kughang 20 Bulan Cuba Try Test Meminang Ikea Tengok Lagu Mana Startup Ni Buat Sampai Jadi


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-13 18:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Setiap apa yang kita impikan bukan akan datang dengan mudah kepada kita. Ianya memerlukan kesabaran yang tinggi dan usaha yang berterusan pasai di pengakhirannya nanti, kita akan merasai manihnya kejayaan yang ditunggu. googletag. cmd. push function googletag. defineSlot /16069941/amazingnara-content-top , 336, 280 , 300, 250 , div-gpt-ad-amazingnara-content-top .

addService googletag. pubads ; googletag. pubads . enableSingleRequest ; googletag. pubads . collapseEmptyDivs true,true ; googletag. enableServices ; ; googletag. cmd. push function googletag. display div-gpt-ad-amazingnara-content-top ; ; Itulah yang diaplikasikan oleh pengasaih The-Lorry, Nadhiaq Ashafiq yang lebih kughang 20 bulan cuba try test meminang Ikea, sebuah syarikat perabot dan perhiasan rumah yang femes berpangkalan di Sweden.

Terkini, IKEA mempunyai 4 cawangan di semenanjung malaysia iaitu Damansara,Cheras,Tebrau 16 Nov 2017 dan Batu memba Penang 2019 . Seirin dengan perkembangan dan pembukaan Ikea yang bakai membuka cawangan ke-tiga depa di TebrauJohoq, Nadhiaq Ashafiq cuba try test meminang Ikea untuk bekerjasama dengan depa. Setelah pelbagai rintangan dan dugaan yang depa hadapi, akhiaqnya depa berjaya menambat hati pihak pengurusan Ikea dan ternyata kesabaran dan usaha depa selama ni berbaloi.

Jom baca perkongsian Nadhiaq Ashafiq,pengasaih The Lorry. cuba try test, cuba try test, cuba try test sampai jadi! IKEA TheLorry ni adalah ceghita tang mana TheLorry berjaya menjadi partner IKEA untuk penghantaran on-demand delivery di IKEA Tebrau, Johoq Bahru


Lebih Kughang 20 Bulan Cuba Try Test Meminang Ikea Tengok Lagu Mana Startup Ni Buat Sampai Jadi
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme