cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lazada Online Revolution Kembali Menawaqkan Pakej Pelancongan Dan Promosi Barangan Serendah Rm1


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-08 14:16:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Telah menjadi kebiasaan menuju penghujung tahun, terdapat banyak promosi membeli-belah baik menerusi kedai jasad dan jugak kedai ataih talian. macam tahun-tahun sebelum ni, Lazada jugak bakai mengadakan Online Revolution dari 11 November hingga 12 Disember yang membawakan promosi barangan serendah RM 1. Dalam berkongsi pasai promosi ni- CEO Lazada turut menyatakan la nih terdapat 90 juta produk yang ditawaqkan depa, berbandin hanya beberapa juta produk yang ditawaqkan beberapa tahun dahulu.

Tahun lepaih saja masa Online Revolution, 500,000 barangan telah ditempah malah depa berjaya menjuai 20,000 lampin. la nih depa turut menawaqkan barangan koleksi dari Taobao, dan menyediakan khidmat Chatbot bagi membantu pengguna dalam buat pembelian. Dengan penambahan pelbagai inisiatif dari Lazada, dah tentu memudahkan pengguna buat pembelian masa tempoh sebulan ni.

Bertemakan Shop The Universe, promosi Online Revolution Lazada kali ni turut membawakan barangan ditawaqkan secara digitai antaranya kupon Lazada, kad hadiah Petronaih, dan jugak pakej pelancongan. Terdapat jugak flash sales tang mana barangan-barangan berjenama akan ditawaqkan serendah RM1 untuk masa tertentu. Untuk tahun ni, lebih banyak jenama terkenai akan mai di Lazada termasuklah Poh Kong, Focuih Point, dan makin banyak jenama yang mempunyai kedai jasad menawaqkan produk depa secara atas-talian.

Malah jenama-jenama besaq turut bekerjasama dan memberikan ganjaran untuk pembelian yang dilaku. Pelbagai hadiah menarik ditawaqkan antaranya termasuklah pakej percutian Club Med, iPhone X, dan jugak gheta Perodua Bezza. Layari: Lazada Online Revolution 2017


Lazada Online Revolution Kembali Menawaqkan Pakej Pelancongan Dan Promosi Barangan Serendah Rm1
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme