cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Laporan Polih Ni Dedahkan Ceghita Sebenaq Yang Berlaku Kepada Farid Kamil


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 21:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Apabila polih mengesahkan Datuk Farid Kamil positif dadah jenih ganja, ghamai yang seakan tak percaya. Malah, adik beliau sendiri Fadzil Zahari jugak tergempaq mendengaq berita abangnya mengamuk dan menimboikan kekacauan pasai tu bukanlah sikap sebenaq Farid. terpalin baghu, tulaq pulak satu laporan polih oleh lelaki yang membawa Farid ke balai polih tengah hari tadi.

Sebelum kejadian di balai polih hat sama dok habaq tadi berlaku, individu tu habaq beliau menjumpai Farid tak berbaju didalam hujan dan memintak pertolongan. Sepanjang perjalanan depa ke balai polih, lelaki hat sama dok habaq tadi mengakui Farid kelihatan agak resah dan berkelakuan aneh. Terdahulu, dalam kejadian yang berlaku pada jam 1.

20 tengah hari tadi, Farid mai ke balai polih hat sama dok habaq tadi untuk membuat laporan berkaitan satu kemalangan dan berurusan di kaunter aduan, sebelum secara tiba-tiba menampaq muka petugaih yang menerima aduan tu sambey disaksikan beberapa anggota lain dan oghang awam. Farid turut bertindak di luaq kawalan dengan menendang kaki oghang awam yang dok ada dalam balai sebelum beliau kena tahan.Laporan Polih Ni Dedahkan Ceghita Sebenaq Yang Berlaku Kepada Farid Kamil
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme