cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Lagu Mana Nak Kekaikan Kecantikan Yang Ada Pada Bibiaq Kita Ni 6 Cara Mudah Mengekaikan Kecantikan Bibiaq


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-01 22:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Bibiaq merupakan salah satu aset pentin di anggota badan kita. Selalunya bibiaq lah yang akan menjadi perhatian seseoghang sebelum anggota badan lain. tapi lagu mana nak kekaikan kecantikan bibiaq kita? ni ada sedikit tips yang admin harap boleh bantu hampa dalam mengekaikan kecantikan bibiaq yang kita miliki ni?Berikut adalah 6 cara mudah untuk mengekaikan kecantikan bibiaq hampa.

1. Lip balm, digunakan sebelum hampa mengenakan lipstik atau lip gloss dibibiaq hampa. Lip balm berfungsi sebagai asaih yang menarik sebelum hampa mengenakan lapisan terakhiaq yang menggambaqkan diri hampa sepanjang hari hat sama dok habaq tadi. Ia jugak melembutkan bibiaq hampa.

2. Sekiranya hampa risau bahawa warna gincu hampa terlalu terang, gunakan lapisan lipstik yang nipih di permulaannya dan seteruihnya menyebaqkan ke serata bibiaq.

3. Sekiranya takdak gincu di tangan dan hampa perlukannya? campoqkan sedikit vaseline dengan eye shadow dan sapukan ke bibiaq hampa dengan menggunakan jari.

4. Melukih garisan yang tepat di bibiaq menggunakan lip liner akan lebih mudah dengan menggunakan tisu kalau hujungnya dah tumpoi.

5. hampa boleh membuat bibiaq yang nipih kelihatan lebih tebai dengan menggunakan lip gloss hanya di tengah bibiaq anda

6. Apabila menggunakan lipstik cerah atau lip gloss, perhatikan arah tang mana hampa mula mengenakannya pada bibiaq. Cara yang torrrbaek hampa haruih mulakan adalah dengan mula dari tengah bibiaq ke bahagian tepi. ni akan membantu bibiaq hampa bersinar dan kelihatan lebih lengkap


Lagu Mana Nak Kekaikan Kecantikan Yang Ada Pada Bibiaq Kita Ni 6 Cara Mudah Mengekaikan Kecantikan Bibiaq
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme