cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kru Dihujani Kecaman Dari Netizen Pasai Buat Lagu Untuk Boy Iman


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-09 14:56:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


macam yang semua ketahui selepaih Datuk Seri Vida, Datuk Aliff Syukri dan Nur Sajat mengeluaqkan lagu depa, la nih giliran bekaih pelakon dan usahawan yang penuh dengan gosip pulak untuk mengeluaqkan single terbarunya. Usahawan tu tak lain tak bukan adalah Pengarah Urusan DBI Properties, Nroul Iman Abdul Rahman atau lebih dikenali sebagai Boy Iman yang mana penah terpalit dengan gosip besaq tahun lepaih berikutan keh penipuan penjualan rumah.

Selepaih insiden pahit tu, la nih, Boy Iman kembali semula dan mengumumkan yang dia bakai mengeluaqkan single terbarunya yang bertajuk baloq Nak Layan tak lama lagi. Namun, persamaan lagu baloq Nak Layan ni dengan lagu I am Me dan Abang Nak Tegoq adalah ia dicipta oleh komposer yang sama iaitu Edry KRU. Dan, selepaih Boy Iman mengumumkan yang lagunya tu akan dihasilkan sepenuhnya oleh Edry KRU, netizen mula mengecam tindakan KRU serta Edry pasai ingin melibatkan diri dalam membuatan lagu untuk Boy Iman.

Kebanya netizen bersetuju yang KRU dah semakin merepek, lagu yang depa hasilkan la la nih dah semakin merepek dan tak berkualiti. Malah, bukan tu saja, tettapi turut membuat andaian yang KRU sudi untuk membuat lagu tu adalah pasai disebabkan oleh wang. Seolah-olah macam takdak penyanyi lain yang lebih baguih di Malaysia ni sehinggakan ingin membuat lagu untuk penipu macam Boy Iman.

Tapi, nak buat lagu mana, oghang banyak duit ni depa boleh laku apa saja sebab depa berduit. barangkali Boy Iman sebenaqnya boleh menyanyi jadi sebab tu KRU dan Edry mau menghasilkan lagu untuknya. Apapun, tunggu saja lagu baloq Nak Layan dari Boy Iman keluaq nanti sementara tu, kita layan dahulu sedikit teaser untuk lagu tu. utaranews. com http://utaranews.

com/wp-content/uploads/2018/01/George Lamberis instagram. com BdewOf9HNex. mp4


Kru Dihujani Kecaman Dari Netizen Pasai Buat Lagu Untuk Boy Iman
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme