cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Konsep Gheta Api Masa Hadapan Jerman Diperlihatkan Dengan Gimnasium Dan Konsol Permainan Video Untuk Penumpang


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-14 11:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Pengangkutan awam di Malaysia tak digunakan dengan meluas pasai kita telah biasa memandu kenderaan peribadi. Ia hanya terkenai seketika apabila ghega minyak melambung beberapa tahun yang lepaih. Pihak kerajaan serius mempertingkatkan kemudahan pengangkutan awam dengan pembinaan sistem MRT baghu bagi mengurangkan kesesakan di kola Lumpoq. Di Jerman pengangkutan awam digunakan dengan meluas pasai ghega tiket yang rendah serta sistem yang menyambungkan kesemua kawasan dengan baik.

tapi ia akan menerima ancaman dari kenderaan swapandu. Oleh tu syarikat gheta api Jerman Deutsche Bahn memperlihatkan konsep koc masa hadapan depa bagi menggalakkan pengguna teruih menggunakannya. Koc Ideenzug gheta api idea setinggi dua tingkat dilengkapi pelbagai keperluan moden. Terdapat ruang gimnasium yang membolehkan penumpang buat senaman dalam perjalanan ke tempat gheja.

Terdapat jugak ruang hiburan dilengkapi tv besaq nak mampuih dan konsol permainan video. Koc jugak mempunyai ruang simpanan geghek yang teratoq disampin kerusi selesa yang menyandaq dengan sistem mengurut bermotoq. Bagi perjalanan jauh pod tidoq jugak disediakan. Golongan profesionai boleh menggunakan ruang privasi yang menghalang gangguan bunyi untuk buat gheja.

Di Jerman depa menyedari kenderaan swapandu barangkali akan mengancam pengangkutan awam. Di Malaysia bas shuttle chemeyy ke stesen MRT dituduh mengancam pengusaha teksi. ni menunjukkan mentaliti yang wujud di dua negara yang berbeza.


Konsep Gheta Api Masa Hadapan Jerman Diperlihatkan Dengan Gimnasium Dan Konsol Permainan Video Untuk Penumpang
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme