cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kongsi Gambaq Sado Di Instagram Zul Ariffin Buat Ovari Peminat Pompuan Meletup


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-12 15:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Hari ni, filem Tombiruo yang diadaptasi daripada novel karya Ramlee Awang Murshid mula ditayangkan di pawagam. Filem ni menampilkan pelakon-pelakon hebat macam Zul Ariffin, Farid Kamil, Nabila Huda, M. Nasiaq dan ghamai lagi. Sebagai salah satu cara mempromosikan filem lakonannya ni, Zul Ariffin telah upload sekepin gambaq dirinya tanpa berbaju, sekaliguih menampakkan ke sado an badannya di Instagram.

Ternyata gambaq ni buat fans pompuan Zul Ariffin tak dapat duduk diam. ghamai yang menelan ayaq lioq. Silap-silap ada yang meletup ovarinya. Memang perfect sungguh badan Zul Ariffin. Tak terlalu sado, tak kuruih sangat, just nice je. Banyak komen-komen yang ditulih di gambaq ni menyatakan ghasa kagum dengan tubuh badan Zul Ariffin. Apa pun jangan lepaihkan peluang untuk tengok filem Tombiruo yang dah pun mula ditayangkan di pawagam hari ni.

Di dalam filem ni kebanya penampilan Zul Ariffin adalah tanpa baju. Jadi hampa akan dapat menikmati ke sado an badannya sepenuh hati. Berdasaqkan review yang toknek baca, memang filem Tombirou ni adalah salah satu filem wajib tonton 2017. Selamat menonton diucapkan. Tunjukkan sokongan hampa buat filem tempatan.


Kongsi Gambaq Sado Di Instagram Zul Ariffin Buat Ovari Peminat Pompuan Meletup

Kongsi Gambaq Sado Di Instagram Zul Ariffin Buat Ovari Peminat Pompuan Meletup

Kongsi Gambaq Sado Di Instagram Zul Ariffin Buat Ovari Peminat Pompuan Meletup
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme