cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Kl Wangan Bersiaran Di Facebook Live Pekin Ibrahim Buat Laporan Polih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-04 21:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Filem KL Wangan yang diarahkan oleh Pekin Ibrahim telah ditayangkan sejak 21 Disember tahun lepaih. Filem tu masih dok ditayangkan sehingga la nih dan filem yang pembikinannya menelan belanja RM 5 juta tu bagaimanapun turut menjadi mangsa siaran langsung di FB Live secara haram. Filem tu telah ditayangkan secara langsung di Facebook oleh individu tertentu pada 3 Januari Selasa .

Pekin telah membuat laporan polih petang kemarin dengan salah soghang pelakon filem tu. Dia menulih di Instagram: tak mampu bagitau apa. Biaq lah pihak berkuasa yang ambik tindakan. Tindakan Pekin mendapat sokongan pengikutnya. Di ruangan komen, muhammadazfarfaiz menulis: awat masih dok lagi ada yang tak sedaq walaupun ghamai dah produser directoq buat report tentang pasai keh cetak rompak FB live ni.

Tolong la paham hasil gheja anak seni yang bersusah payah untuk hasilkan satu karya. Bukannya mudah nak bersengkang mata pagi ke malam, malam ke pagi untuk cari rejeki. cuba try test bayangkan yang cari rejeki tu ahli keluarga hampa sendiri untuk bagi anak-anak hampa makan. Tiba tiba hasil dicuri macam tu. Hmm, mohon bro pekin7words saman la yang buat live tu dengan bayaran viewers yang dah tonton.

Kalau masih dok lagi ada yang buat sebegitu. Sekurangnya depa sedaq lagu mana susahnya nak keluaqkan duit. Selagi pekara ni tak ambik tindakan keraih selagi tu masih dok ada pekara sebegini. Keep strong bro ! Sebelum ni, filem Kau Yang Satu, Pinjamkan Hatiku dan Abang Long Fadil 2 jugak menerima nasib serupa. toknek. com


Kl Wangan Bersiaran Di Facebook Live Pekin Ibrahim Buat Laporan Polih




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme