cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kita Boleh Mengetahui Personaliti Pompuan Dari Cara Depa Memegang Beg Tangan Ni 5 Caranya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-10 19:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Sedaq atau tak kita boleh mengetahui personaliti seseoghang pompuan dari cara depa memegang beg tangan depa. Ianya kedengaran aneh dan pelik tapi percayalah inilah cara palin mudah untuk mengetahui personaliti pompuan yang kita kenai. Teruihkan bacaan untuk ketahui personaliti pompuan dengan cara depa memegang beg tangan semuga kita lebih kenai pasangan kita. Jom tengok personaliti depa dari ciri-ciri berikut.

1. Memegang Dengan Dua TanganWanita yang memegang beg tangan kecik atau dompet dengan kedua tangan depa, ertinya depa sedang berusaha keraih untuk mengawai keadaan.

2. Beg Yang DiselempangkanSesetengah pompuan lebih suka menggunakan slin bag. pompuan dengan gaya ni ghamai dok kata suka buat sesuatu perkara tanpa ghasa ragu.

3. Menggenggam Dengan Satu Tangan pompuan yang bawak beg tangan dengan satu tangan adalah pompuan yang sangat berdisiplin. depa lebih suka buat sesuatu perkara secara bersendirian.

4. Dengan Menjinjin Beg TanganCara membawa beg tangan dengan menjinjin menunjukan bahawa hampa adalah soghang yang tumpu.

5. bawak Diataih Salah Satu BahuCara ni biasanya dikaitkan dengan urusan bisnes. Beg tangan yang digunakan hanya mempunyai satu tali saja. Hihi!


Kita Boleh Mengetahui Personaliti Pompuan Dari Cara Depa Memegang Beg Tangan Ni 5 Caranya

Kita Boleh Mengetahui Personaliti Pompuan Dari Cara Depa Memegang Beg Tangan Ni 5 Caranya

Kita Boleh Mengetahui Personaliti Pompuan Dari Cara Depa Memegang Beg Tangan Ni 5 Caranya
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme