cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kelajuan Lte Torrrbaek Pada Pixel 2 Dan Terburuk Pada Iphone X Di Kelompok Peranti Utama


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-23 11:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Kelajuan LTE pada peranti ialah sesuatu yang kughang diambik peduli di kelompok pengguna. ghamai meghasakan dengan hanya membeli peranti utama, peranti depa konfem akan secara automatik mampu menikmati rangkai LTE pada kelajuan tertinggi. tapi menurut laporan PCMagcom, kelajuan LTE pada peranti-peranti utama 2017 adalah amat berbeza di antara satu sama lain.

depa mendapati kelajuan LTE adalah torrrbaek pada peranti Google Pixel 2 manakala kelajuan terburuk pulak pada Apple iPhone X. Ujian dilaku pada kesemua jaloq LTE yang disokong Pixel 2, iPhone X, Samsung Galaxy Note 8 dan LG V30. depa turut buat ujian ke ataih dua model iPhone X yang dilengkapi modem Qualcomm dan Intel. Dalam ujian jaloq 4 LTE menggunakan 4X4 MIMO pulak, iPhone X tak tersenarai pasai tak menyokongnya.

Modem Qualcomm Snapdragon X16 pada iPhone X menyokong 4X4 Mimo tapi tak diaktifkan bagi menyama ratakan kemampuannya dengan iPhone X yang menggunakan modem Intel. Jadi sekiranya hampa mahukan peranti utama dengan kelajuan LTE yang torrrbaek, pilihan palin bijak ialah Pixel 2.


Kelajuan Lte Torrrbaek Pada Pixel 2 Dan Terburuk Pada Iphone X Di Kelompok Peranti Utama
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme