cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kapai Terbang Jetblue Terpaksa Patah Balik Soghang Lelaki Tokak Pukoi Penumpang


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-16 05:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Sebuah kapai terbang terpaksa membuat pendaratan apabila soghang lelaki mula menokak dan menibai penumpang lain. Memetik Mirroq, kejadian berlaku masa penerbangan JetBlue dalam perjalanan ke New York dari Los Angeles, pada Ahad. Palin menggempaqkan isi kapai, lelaki terlibat mula menokak oghang di sebelah sebelum menibai oghang lain di dalam kapai terbang tu.

Beberapa doktoq yang jugak penumpang kapai terbang berkenaan turut kena ambush masa cuba try test memberi bantuan untuk memeriksa lelaki terlibat. Bagaimanapun, soghang penumpang berjaya memegang dan mengilaih tangan lelaki berkenaan ke belakang, sekali gus mematahkan serangannya sebelum pramugari mengikatnya. Dia menumbuk penumpang di sekelilinnya macam oghang gila! cheq tangkap dan kilaih tangannya ke belakang sementara pramugari mengikatnya.

Berang pergerakannya terbataih, dia mula menjerit-jerit dan cuba try test menyerang pramugari tu pulak. Tenaga dia kuat, susah nak pastikan supaya dia tak terlepaih, kata penumpang tu. Kejadian tu jadi punca juruterbang terpaksa berpatah balik dan landin di Las Vegaih. Selepaih lelaki terlibat dikeluaqkan dari kapai terbang, polih bagaimanapun, memaklumkan media tempatan bahawa lelaki berkenaan tak dikenakan sebarang denda.

Sumber cari


Kapai Terbang Jetblue Terpaksa Patah Balik Soghang Lelaki Tokak Pukoi Penumpang
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme