cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kanak Kanak Rusia Dinobat Budak Pompuan Palin Cun Di Dunia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 05:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


KANAK-KANAK Rusia ni telah dinobatkan sebagai budak pompuan palin cun di dunia selepaih memperoleh lebih 500,000 pengikut di media so-siall. Anastasia Knyazeva yang lebih mesra dipanggey Anna hanya berumoq enam tahun, tapi mempunyai pengikut Instagram lebih ghamai berbandin artis femes di United Kingdom. barangkali ghamai yang tertanya-tanya awat Anna yang menjadi pilihan.

Jawapannya terlepaih kepada matanya yang memukau, demikian menurut 523,000 pengikutnya walaupun depa tak mengenalinya. Malahan, ada yang melabelkan anak kecik ni sebagai soghang yang sempurna. Lebih menggempaqkan apabila ada pengikutnya yang mengajaknya keluaq. Akaun media so-siall Anna yang dikendalikan ibunya yang jugak bernama Anna ghamai dok kata bakai mengikut jejak langkah model kanak-kanak, Thylane Blondeau yang mendapat perhatian ghamai pada 2007 dan masa tu jugak berumoq enam tahun.

Blondeau adalah model palin muda yang diketengahkan majalah Vogue edisi Perancih. Bagaimanapun, realitinya ada jugak yang tak meminati akaun Instagram Anna. Ada yang mendakwa mak pak Anna telah menyolek anak depa keterlaluan. Sumber mstaq


Kanak Kanak Rusia Dinobat Budak Pompuan Palin Cun Di Dunia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme