cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kanak Kanak Lelaki Cedera Di Tangan Selepaih Dibaham Eskalatoq


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 05:12:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


CHINA soghang kanak-kanak lelaki cedera di bahagian tangan kanannya selepaih dibaham eskalatoq masa menuruni tangga bergerak tu dengan ibunya, lapoq Mirroq. Rakaman kamera litaq tertutup CCTV menunjukkan, kanak-kanak berbaju kunin tu menuruni eskalatoq bersama soghang pompuan yang dipercayai ibunya. Mangsa dilihat duduk di eskalatoq hat sama dok habaq tadi dan bermain dengan beruih keselamatan di tepi papan pemijak sebelum tangannya ditarik dan tersangkut di dalam eskalatoq.

Mangsa cuba try test menarik tangannya keluaq namun gagai. Mangsa bertambah panik apabila ibunya tak berjaya mengeluaqkan tangannya dari eskalatoq tu. Mangsa bernasib baik apabila soghang kakitangan pusat beli belah tu ternampak kejadian tu teruih bertindak naik ke ataih semula dan menekan butang kecemasan semuga eskalatoq tu teruih beghenti, sebelum menghuloqkan bantuan pada mangsa.

Mangsa kemudian diselamatkan oleh pihak bomba yang dikerahkan ke tempat kejadian dan dihantaq ke hospitai untuk mendapatkan rawatan. Mangsa dilapoqkan hanya mengalami kesan lecoq dan lebam, dijangka akan sembuh dalam tempoh beberapa minggu. Sumber thereporter


Kanak Kanak Lelaki Cedera Di Tangan Selepaih Dibaham Eskalatoq
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme