cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kamal Adli Tergempaq Zahirah Macwilson Putaq Belit Kenyataan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-28 21:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Penulih ghasa masih dok tak paham apa sebenarnyang yang telah terjadi sehinggakan berlaku perselisihan antara Kamal Adli, pelakon yang bergandingan dengannya dalam drama Duda Pujaan Dara Zahirah Macwilson dan teman pompuan Kamal, Emma Maembong. Seolah-olah dalam satu puzzle, ada cebisan-cebisan yang hilang dan gambaran penuh masih dok belum terbentuk.

Dalam perkembangan terpalin baghu, mStaq Online menceghitakan Kamal mendakwa merasa pelik dengan tindakan Zahirah memutaq belit kenyataan masa pertemuan lapan mata di antara dia, Emma, Zahirah, dan boipren Zahirah, Zul Ariffin. cheq keluaq bersamanya Zahirah bersama dua lagi memba kami. Ia merupakan kesalahan cheq dan cheq dah terangkan kepada Emma dan Zoi.

tapi yang peliknya masa pertemuan kali ketiga dengan kehadiran Emma dan Zoi, dia tiba-tiba memutaq belit kenyataan sehingga cheq sendiri tergempaq. hampa bayangkanlah lagu mana Emma tak marah dan mula berprasangka buruk terhadap cheq? Dari situ hubungan kami bermasalah dan sehinggalah Emma keluaqkan kenyataan tentang pasai hubungan kami.

Ada di kelompok Netizen yang menganggap Emma jelez buta, pasai Kamal bukan keluaq berdua dengan Zahirah, sebaliknya bersama dua individu lain yang tak dinamakan. Namun begitu, Kamal memintak semuga oghang ghamai tak mempersalah Emma: Secara terbuka cheq ingin memintak ampun sekali lagi kepada Emma, harap oghang luaq jangan salah. Dia adalah teman pompuan cheq dan dia ada hak untuk ghasa apa yang dia ghasa berhubung gosip .

pompuan mana yang tak naik angin apabila oghang dakwa teman lelakinya terhegeh-hegeh dengan pompuan lain dan tak dilayan pulak. walaupun memenangi pertandingan Super Spontan 2017 keluaran Astro malam kemarin, Kamal mengakui peristiwa tu agak mengganggu persiapannya ke finale, tambahan pulak motoq berkuasa tinggi kesayangannya hilang dicuri oghang sebelum pertandingan: dah jeronoih ditimpa tangga oghang kata.

Memang semangat cheq hilang sehinggakan tumpuan terganggu. tapi Alhamdulillah, sesuatu musibah tu pada akhiaqnya diganti dengan kemanisan dan kemenangan. ni sedikit sebanyak mengubat kedukaan cheq walaupun tak penah menjangkakannya. cheq tau dia tengah marah, kami sedang berusaha memperbaiki keadaan namun kedatangannya pada malam ni dah cukup buat cheq gembira dan ia tanda positif.

Untuk makluman pembaca, Kamal telah memenangi hadiah wang sejumlah RM 100,000 pasai kemenangannya di Super Spontan malam tadi. Tahniah diucapkan dan semoga kemelut yang berlaku berakhiaq segera. toknek. com


Kamal Adli Tergempaq Zahirah Macwilson Putaq Belit Kenyataan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme