cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kakak Datuk Seri Vida Anggap Gosip Dengan Pembantu Peribadi Mampu Calaq Reputasi Adiknya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-20 18:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Minggu ni ceghita antara Datuk Seri Vida, 46, dengan pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli, 23, telah menjadi viral. Ia bermula apabila Netizen mempersoaikan sapadiakah pemuda tu yang serin memuat naik gambaqnya bersama Vida di akaun Instagram miliknya. jadi makin hangat apabila Ahmad Iqbal membuat pengakuan kepada Harian Metro bahawa dia tak menolak sekiranya ditakdirkan berjodohan dengan Vida.

Malah, ibu Ahmad Iqbal yang berumoq 49 tahun jugak tak menolak sekiranya Vida dijodohkan dengan anak lelakinya dan menjadi menantunya. Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya. Bagaimanapun, anak pompuan Vida yang berumoq 12 tahun, CIk B, awai-awai lagi menolak untuk menerima Ahmad Iqbal menjadi bapak tirinya.

ni disuarakan melalui kapsyen yang ditulih di Instagram. Dan la nih, oghang kuat Vida iaitu kakaknya Azizah Othman, 47, atau lebih dikenali sebagai Mak Jah jugak heghan dengan gosip yang timboi. Dia habaq BH Online yang dia ada menghubungi pembantu peribadi adiknya, Ahmad Iqbal Zulkefli, bagi mendapatkan penjelasan pasai gosip yang timboi. Gambar: Mak Jah Bagaimanapun, dia tak mendapat kerjasama yang baik dari Ahmad Iqbal, dan berharap gosip tu tak teruih disensasikan pasai ia mampu mencalaqkan reputasi usahawan terkenai tu.

cheq ada menghubungi Iqbal bagi mendapatkan penjelasan pasai gosip yang timboi, namun gagai mendapatkan kerjasama daripada pihak beliau. Hubungan depa sekadaq majikan dan pekerja, namun dimanipulasikan oleh pihak tak bertanggungjawab. gosip yang timboi ni mampu mencalaqkan imej Datuk Seri Vida sebagai usahawan kosmetik, pasai cheq bukan saja memandang dari sudut peribadi, sebaliknya dari aspek kerjaya jugak.

cheq tak mau oghang memandang rendah terhadap beliau pasai serin terpalit dengan gosip sebegini. lagu mana beliau yang mempunyai reputasi tersendiri boleh mempunyai hubungan dengan pembantu peribadinya pulak? Bagi Mak Jah, isu tu tak perlu disensasikan pasai tuan punya badan tak ada di tanah ayaq pasai menunaikan ibadat umrah: Kalau boleh, memang lebih baik tunggu sehingga beliau pulang daripada umrah, tapi cheq tak mau perkara ni disensasikan lagi.

Biaqlah Datuk Seri Vida beribadat dengan tenang dan jangan membebankan dirinya dengan gosip sebegini. Dan apa yang menarik, Vida habaq BH Online bahawa sapadia saja lelaki yang bakai dikahwininya perlulah direstui anak dan kakaknya. Sebenaqnya, barangkali terlalu awai untuk perkara ni dibangkitkan, namun kalau Ahmad Iqbal betoi-betoi serius, dia haruihlah bekerja keraih membuktikan keikhlasan hatinya untuk mengelakkan tanggapan tak berapa nak elok masyarakat.

Apatah lagi, Vida baghu saja berpisah dengan suaminya yang ketiga. hampa ghasa? toknek. com


Kakak Datuk Seri Vida Anggap Gosip Dengan Pembantu Peribadi Mampu Calaq Reputasi Adiknya
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme