cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kajian Mendedahkan Lelaki Yang Pandai Memasak Lebih Setia Dan Lebih Seksi Di Mata Pompuan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-28 16:36:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Selalunya kaum pompuan lebih pandai memasak. Tapi la la nih tak lagi. Boleh ghamai dok kata la nih lebih ghamai chef artis lelaki berbandin pompuan. Kajian jugak mendedahkan lelaki yang pandai memasak dilihat lebih setia dan lebih seksi di mata pompuan. ni antara sebab lain awat lelaki pandai memasak seksi di mata pompuan!

1. LELAKI PANDAI MASAK LEBIH genius BERJAYAMemasak perlukan kreativiti. lagu mana nak tentukan menu, mengolah bahan makanan. kalau lelaki tu pandai memasak, depa jugak soghang yang genius dan berjaya.

2. depa LEBIH LEMBUT SENSITIFLelaki yang pandai memasak lebih sensitif dan lembut. depa tau apa yang pompuan perlukan dan akan laku yang torrrbaek untuk pasangan depa, serta lebih setia.

3. LELAKI YANG PANDAI MASAK LEBIH MENARIKKajian oleh MailOnline, pompuan lebih suka tengok lelaki yang membuat ayaq kopinya sendiri daripada lelaki yang hanya tau minum kopi buatan oghang lain.

4. LELAKI PANDAI MASAK LEBIH BERDIKARIWanita lebih suka kalau pasangan depa tau membuat gheja rumah tanpa perlu disuruh. Lelaki pandai masak takdak masalah untuk membuat gheja rumaah.


Kajian Mendedahkan Lelaki Yang Pandai Memasak Lebih Setia Dan Lebih Seksi Di Mata Pompuan

Kajian Mendedahkan Lelaki Yang Pandai Memasak Lebih Setia Dan Lebih Seksi Di Mata Pompuan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme