cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kajian Mendapati Lelaki Yang Berjambang Lebih Setia Dalam Menjaga Komitmen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-10 16:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Bertuahlah pompuan dengan suami yang memilih memelihara janggut. Menurut kajian yang diterbitkan oleh Journai of Evolutionary Biology, diketuai oleh Barnaby Dixson, lelaki berjanggut lebih setia dalam menjaga komitmen berbandin lelaki yang tak berjanggut. Kajian mendedahkan alasan berlandaihkan logik selama eksperimen berlangsung. Hasilnya, lelaki berjanggut mempunyai karakter maskulin dan magnet feminin.

Dua lelaki hat sama dok habaq tadi membuat ghamai pompuan jeronoih hati dan cayaq. Sebabnya, menurut sebahagian besaq pompuan, depa tak suka mempunyai pasangan yang terlalu feminin atau terlalu maskulin. Selain tu, janggut menunjukkan testosteron dan tu mewakili kejantanan lelaki sehingga membuat ghamai pompuan tergila-gila. lagu mana dengan lelaki yang tak berjanggut dan lebih selesa dengan wajah tanpa ditutupi oleh rambut tebal? Berdasaqkan pungutan pendapat dan eksperimen, lelaki yang memilih mencukoq habih janggut di sekitaq rahang dan dagu cenderung untuk tak setia pada pasangan.

Kehadiran janggut, menurut majoriti, melahiaqkan sifat misteri yang mencetuihkan ghasa ingin tau pompuan. Kajian ni melibatkan 8520 pompuan. lebih kughang keseluruhan memilih lelaki yang berjanggut sebagai pasangan untuk hubungan jangka panjang dan pernikahan. Demikian memetik Woman s Day.


Kajian Mendapati Lelaki Yang Berjambang Lebih Setia Dalam Menjaga Komitmen
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme