cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Kad Grafik Nvidia Geforce Gtx 1060 Khusus Untuk Melombong Cryptocoin Diperlihatkan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-19 13:52:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Setelah menyepi untuk beberapa tahun, nampaknya minat untuk melombong cryptocoin macam Bitcoin dan Ethereum semakin meningkat. Di kedai-kedai komputer, boleh dilihat banyak kad grafik macam AMD RX 580 dan NVIDIA GeForce GTX 1060 sudahpun kehabisan stok gara-gara aktiviti ni. Menarik sekali, nampaknya pihak NVIDIA sedang membangunkan sebuah kad grafik khusus untuk melombong cryptocoin berdasaqkan kad grafik GTX 1060.

Gambaq kad grafik ni tertiris melalui laman web teknologi China expreview, dan beberapa ciri-ciri baghu dapat dilihat pada kad ni. Kad ni tak mempunyai sebarang output video, dan ni adalah pasai tugaih kad ni hanyalah untuk melombong cryptocoin semata-mata, dan untuk ni, output video tak diperlukan. Selain dari tu, kad ni jugak menggunakan sebuah blok aluminum untuk menyejukkan bahagian GPU dan cip-cip memori diataih kad hat sama dok habaq tadi.

Selain dari tu, ia jugak hanya menggunakan satu palam kuasa 8-pin PCIe untuk menggerakkannya, bermakna ni adalah sebuah kad yang tak menggunakan begitu banyak kuasa berbandin dengan kad grafik GTX 1060 yang biasa. Buat masa ni, masih dok takdak maklumat pasai ketibaan dan ghega kad grafik melombong cryptocoin ni.


Kad Grafik Nvidia Geforce Gtx 1060 Khusus Untuk Melombong Cryptocoin Diperlihatkan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme