cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Joy Revfa Mohon Pengesahan Nikah Di Thailand Pulak Terpaksa Tunda Permohonan Faraq


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 11:12:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Bulan lepaih, media menceghitakan pernikahan Joy dan Hafiz Hamidun berantakan apabila depa didakwa tak tinggai sebumbung dan berkelai dengan salin berbalaih komen di laman Instagram masing-masin. Sehingga ke hari ni, netizen masih dok tertanya pasai statuih depa selepaih Hafiz Hamidun membuat sidang media. Menurut sumber dari Harian Metro, Joy la nih sedang membuat permohonan pengesahan nikah dengan suami terdahulu.

Pengesahan nikah di Thailand Permohonan pengesahan nikah depa di Thailand tu akan didengaq oleh hakim pada 19 September ni Selasa minggu depan sekiranya takdak berlaku sebarang halangan. Selepaih prosidin tu selesai, satu prosidin lain iaitu berkaitan perceraian pulak akan dijalankan. Menerusi laporan berita Harian, Joy bersama peguamnya sedang menguruihkan dokumen permohonan pengesahan pernikahan yang difailkan sebelum ni.

Pernikahan dan perceraian kedua-dua depa sungguh baq hang, berlaku pada 2015, namun tak disahkan di Malaysia. Bukan pembubaran nikah tapi perpisahan kehakiman Oleh tu, tugaih kita di mahkamah untuk menentukan ia konfem terlebih dulu sebelum diteruihkan pulak dengan prosidin permohonan faraq. cheq jugak ingin menjelaihkan bahawa permohonan faraq tu bukan pembubaran pernikahan, tapi ia perpisahan kehakiman sementara .

Ia tak macam yang banyak dilapoqkan media sebelum ni. Pengurusan pasai permohonan faraq tu akan dibuat pada Khamih ni. depa turut takmau mengaku permohonan tu bertujuan untuk membubaqkan nikah macam didakwa oleh media sebelum ni. Sijil nikah jugak tak dapat dikeluaqkan selagi takdak surat cerai dari Songkhla. Ataih nasihat pejabat agama di situ, Joy mendaftaqkan permohonan cerai taklik yang berkuat kuasa pada tarikh ia dikemukakan iaitu pada 13 Julai lepaih.



Joy Revfa Mohon Pengesahan Nikah Di Thailand Pulak Terpaksa Tunda Permohonan Faraq




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme