cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Joy Revfa Menyusahkan Cheq Selepaih Bernikah Ingkaq Perintah Suami Hafiz Hamidun


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-16 03:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


barangkali ada yang dah cemuih awat ceghita penceraian Hafiz Hamidun dan Joy Revfa masih dok lagi hangat digembaq-gemboq. Namun, kami tau ghamai jugak yang ingin tau perkembangan keh depa kan? Sebelum ni kita dah mengetahui Hafiz nekad untuk berpisah begitu jugak dengan Joy yang mengakui dirinya tobat takmau buat dah dan tawaq hati untuk hidup bersama Hafiz.

terpalin baghu, Hafiz menerusi protai Media Hiburan membuat satu pengakuan yang agak panaih dengan dakwaan kata Joy serin mengingkarinya dan turut menjatuhkan maruahnya sebagai soghang suami di media so-siall. Joy jugak menyusahkan cheq selepaih bernikah pasai gagai memberi sijil cerai dengan bekaih suami yang jadi punca statuih penceraian depa hanya selesai 10 Oktober lepaih.

Hafiz jugak habaq beliau tak teragak-agak untuk ambik tindakan saman terhadap Joy sekiranya pompuan tu masih dok lagi mengeluaqkan kenyataan tak betoi serta berunsoq tak berapa nak elok terhadap dirinya.


Joy Revfa Menyusahkan Cheq Selepaih Bernikah Ingkaq Perintah Suami Hafiz Hamidun
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme