cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Jepun Buka Kafe Berkonsepkan My Little Pony


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-13 05:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Kafe atau restoran yang mempunyai satu konsep yang istimewa akan menjadi satu daya penarik yang akan menarik ghamai penggunjung terutama sekali kalau ia mempunyai konsep yang unik dan instagramable. Menurut Rocketnews, terdapat sebuah kafe di Tokyo yang berkonsepkan kartun femes My Little Pony yang tersangat instagramable serta konfem akan menarik perhatian pencinta makanan serta kartun tu untuk pergi ke kafe tu.

Kafe My Litte Pony Pinkish yang terletak di Harajuku, Jepun tu tu ghamai dok kata saja-saja dibuat berkonsepkan My Little Pony dan telah bekerjasama dengan satu kedai pencuci mulut yang femes di Jepun, manehh Paradise. Terdapat enam menu utama yang dijuai di kaf tu antaranya adalah Pinkish Cupcake Pinkie Pie, Magicai Ice Cream Parfait Twicight yang dibuat daripada kentang berwarna ungu yang cun dan manih.

Selain tu, terdapat jugak tujuh jenih minuman bertemakan Pony di kafe tu antaranya adalah Rainbow Dash Cotton Cloud Candy Soda yang kelihatan sanggat menggoda. Minuman berwarna biru tu dihidangkan bersama gula-gula kapaih yang lembut diataihnya bersama stiker Pony. Yang menariknya, setiap penggunjung yang memesan makanan di kafe tu akan mendapat 6 stiker Pony bertemakan Holloween bersesuaian dengan sambutan Holloween pada hujung bulan Oktober ni.

Namun, terdapat beberapa peraturan yang perlu diikuti sebelum menikmati makanan dan minuman di kafe tu. Pengunjung perlu membayaq 1,530 yen RM57 untuk menikmati hidangan secara bufet. Manakala, kalau ingin menikmati makanan tambahan, pelangan perlu menambah 700 yen RM26. 30 saja. utaranews. com


Jepun Buka Kafe Berkonsepkan My Little Pony
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme