cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Jangan Meghajok Kalau Cinta Ditolak Barangkali Disini Hampa Boleh Belajaq 4 Perkara Yang Baik


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-19 01:12:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Cinta - Kita memang mengharapkan dia menjadi milik kita. Segala apa yang kita buat, kalau buleh nak dia tau. . dan kita sebuleh barangkali tak nak sakitkan hati dia. kita akan sentiasa berpikiaq tentang pasai dirinya. dalam erti lain : cinta di tujukan kepada seseoghang yg kita selului ingat dan mimpi. . Tanpanya kita akan ghasa sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yg ikhlaih kepadanya walaupun dia buat tak tau je.

Sayang - Kita memerlukan dia di masa kita mahukan seseoghang untuk berkongsi rahsia dan ceghita duka kita. selalunya kita akan sayangkan seseoghang yang menjadi TELINGA kepada masalah kita. dalam erti lain : sayang di tujukan kepada seseoghang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengaq dan memeninkan kepalanya dgn masalah kita dan kita jugak boleh menyakitkan hati dia pasai kita bukannya cinta kepadanya.

Suka - Kita sukakan dia pasai dia lawak. Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia, kita ghasa nak tergelak sampai nak pecah perut. Tapi, kita taklah meghoyan sangat kat dia bila tak berjumpak seminggu dalam erti lain : suka di tujukan kepada seseoghang yang boleh menjadi pelawak kepada kita. Kita akan suruh dia diam sekirangnya keng kita dah nak pecah.

Minat - Apa sesuatu pada dirinya yang menarik kita untuk mendekatinya. dalam erti lain : minat ditujukan kepada seseoghang yang ada sifat, peribadi atau barang yang kita mahukan. tapi kita kena ingat bahawa tanpa minat , suka dan sayang kita tak akan CINTA pada seseoghang tu.


Jangan Meghajok Kalau Cinta Ditolak Barangkali Disini Hampa Boleh Belajaq 4 Perkara Yang Baik

Jangan Meghajok Kalau Cinta Ditolak Barangkali Disini Hampa Boleh Belajaq 4 Perkara Yang Baik
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme