cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Jabra Elite 65t Dan Elite Active 65t Dilancaqkan Dengan Sokongan Pembantu Maya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 17:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Bagi depa yang benci dengan wayaq fon telinga berselirat, fon telinga tanpa wayaq dengan sokongan Bluetooth semakin banyak ditawaqkan. Jabra ialah antara pengeluaq yang mengeluaqkannya, depa telah memperkenaikan dua model baghu yang menyokong pembantu maya. Jabra Elite 65t ialah fon telingan tanpa wayaq yang mampu berfungsi selama lima jam dengan sekali caj.

Dengan penggunaan dok pengecaih spesial, fon telinga ni boleh berfungsi selama 15 jam. Selain Google Assistant dan Siri, Elite 65t la nih mula menyokong Alexa. Ia akan mula dijuai di Malaysia pada bulan Mac pada ghega RM799 sepasang. Jabra Elite Active 65t pulak ialah versi untuk depa dengan gaya hidup aktif. Dengan ketahanan peluh dan debu IP56, fon telinga ni boleh digunakan masa buat aktiviti sukan.

macam Elite 65t, Elite Active 65t turut mampu beroperasi selama lima jam. Terdapat jaminan dari kerosakan ayaq selama dua tahun ditawaqkan. Ia akan mula dijuai di Malaysuia pada bulan Mei pada ghega RM 899 sepasang.


Jabra Elite 65t Dan Elite Active 65t Dilancaqkan Dengan Sokongan Pembantu Maya
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme