cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Isu Kebajikan Ahli Seniman Yang Tak Terbela Memba Artis Tampil Berikan Komen Dan Pertahankan Tiz Zaqyah


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-16 12:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Isu Tiz Zaqyah yang melampiaskan ghasa frust terhadap persatuan SENIMAN yang tak mendatangkan sebarang faedah dan mengabaikan kebajikan artis turut mendapat perhatian memba artis lain yang bersetuju dengan kenyataan yang dikeluaqkan oleh Tiz. Menurut pelakon Ungku Ismail Aziz, tak salah untuk Tiz menyuarakan pendapatnya secara terbuka di media so-siall dan ia sekaliguih menyelaq tindakan Presiden SENIMAN, Zed Zaidi yang mau pelakon pompuan tu mai ke mesyuarat ahli SENIMAN sekiranya beliau betoi-betoi serius ingin mempertahankan nasib artis.

Tambah Ungku Ismail lagi, awat haruih bermesyuarat saja sedangkan beberapa masalah dalaman utama macam waktu bekerja dan bayaran gaji artis yang tak menentu, hak ahli dan perlindungan buat depa yang terlibat dalam industri hiburan masih dok tak dapat diselesaikan sehingga la la nih. Kerjaya sebagai artis ni barangkali indah di mata masyarakat tapi hakikatnya depa jugak perlu melalui saat payah.

Buat pelakon Syazwan Zulkifly pulak, beliau meghasakan dirinya di anak tirikan apabila diboikot oleh stesen tv Malaysia masa mempunyai masalah dengan soghang pelakon daripada Singapura sebelum ni. Isu beliau sama sekali tak mendapat perhatian serta bantuan daripada SENIMAN walaupun Syazwan adalah ahli persatuan hat sama dok habaq tadi. Syazwan jugak menggelaqkan SENIMAN sebagai funnyman .

Nampaknya semakin ghamai artis yang dah bersuara. barangkali Zed Zaidi ada jawapan untuk kenyataan depa ni? Sama-sama kita nantikan.


Isu Kebajikan Ahli Seniman Yang Tak Terbela Memba Artis Tampil Berikan Komen Dan Pertahankan Tiz Zaqyah

Isu Kebajikan Ahli Seniman Yang Tak Terbela Memba Artis Tampil Berikan Komen Dan Pertahankan Tiz Zaqyah
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme