cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Isu Eksyen Diva Neelofa Mintak Ampun


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 11:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


baghu-baghu ni heboh di media so-siall apabila netizen mempertikaikan cara Neelofa menemu buai penyanyi lagu Tak Tun Tuang iaitu Upiak Isil dalam rancangan MeleTop. Rata-rata netizen bersependapat kata cara Neelofa menemu buai Upiak pada malam tu kelihatan macam tak profesionai dan eksyen diva. Disebabkan isu tu, pelakon Suri Hati Mr. Pilot tu telah tampil memintak ampun kepada mana-mana pihak yang tak menyukai perbuatannya yang kelihatan macam merendah-rendahkan Upiak tapi yang sebenaqnya dia tak berniat untuk buat tu pada Upiak.

Disebabkan kughang memahami loghat Padang, Indonesia yang Upiak tutoqkan, Neelofa kata yang terpaksa mengulang soalannya dan jawapan Upiak berkali-kali pasai ingin memahami apa yang Upiak katakan sebelum bertanya soalan seteruihnya. Malah, Neelofa ngaku yang dia sebenaqnya sangat gembira dapat menemu buai Upiak pasai Upiak adalah soghang yang lawak.

Namun, barangkali disebabkan reaksi Neelofa dan Nabil agak berbeza pada malam tu, jadi barangkali tu punca awatlaa netizen tengok Neelofa macam eksyen dengan Upiak. Mana tidaknya, Nabil kelihatan sangat terhiboq dengan sesi temu buai tu, manakala reaksi Neelofa pulak kelihatan macam agak annoyin dengan jawapan Upiak. Netizen hanya suarakan apa yang depa tengok dan rasakan, tapi la nih dah jelaihlah yang Neelofa tak berniat untuk berkelakuan macam tu dan hanya ingin berikan yang torrrbaek untuk sesi temu buai bersama Upiak tu.

utaranews. com


Isu Eksyen Diva Neelofa Mintak Ampun

Isu Eksyen Diva Neelofa Mintak Ampun




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme