cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Individu Ni Dedah Realiti Sebenaq Pemegang Ijazah Dulu Dan La La Nih Yang Ghamai Tak Tau


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-13 14:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Hari ni lambakan graduan ijazah semakin parah . Malah sehinggakan la la nih takdak jalan penyelesaian lagu mana untuk mengatasi lambakan ni. googletag. cmd. push function googletag. defineSlot /16069941/amazingnara-content-top , 336, 280 , 300, 250 , div-gpt-ad-amazingnara-content-top . addService googletag. pubads ; googletag.

pubads . enableSingleRequest ; googletag. pubads . collapseEmptyDivs true,true ; googletag. enableServices ; ; googletag. cmd. push function googletag. display div-gpt-ad-amazingnara-content-top ; ; Pengeluaran graduan silih berganti menunjukkan semakin hari semakin lambakan ni tak berpenghujung. Namun begitu ada jugak graduan yang berjaya menempatkan diri dalam sektoq kerajaan dan swasta.

tapi hanya segelintiaq saja. Itupun setelah berulangkali menghadapi temuduga yang payah . Kesudahannya ghamai graduan yang terciciaq ni meneruihkan kehidupan depa dengan bekerja dalam bidang yang berlainan dengan kursus yang depa pelajari. Dek pasai situasi ni, soghang lelaki ni telah terpanggil untuk mendedahkan realiti sebenaq pemegang ijazah dulu dan la la nih dan ternyata pendedahannya betoi-betoi membuka mata netizen hari ni.

Baca perkongsian lelaki ni. . Pentin Ke Degree? ============= 1. Tahun 1980-an, sekiranya seseoghang tu menjejakkan kaki ke menara gadin, satu kampung akan kecoh. Tumbang lembu seekoq untuk kenduri d


Individu Ni Dedah Realiti Sebenaq Pemegang Ijazah Dulu Dan La La Nih Yang Ghamai Tak Tau
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme