cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Imi X Peranti Dengan Rekaan Seakan Iphone X Dan Ghega Setandin Xiaomi


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-11 08:12:02
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


iPhone X ialah peranti yang amat didambakan di dunia pada waktu ni. ghamai peminat Apple sanggup dok tunggu sehingga bulan November untuk memilikinya sehingga jadi punca jualan iPhone 8 lebih rendah dari sasaran awai. Bagi pengguna di Asia yang barangkali mahukan peranti alternatif dengan ghega yang amat mampu milik, iMI X telah dilancaqkan di Thailand.

ni barangkali peranti klon palin aneh penah kami tengok pasai menggunakan rekaan seakan iPhone X dengan logo syarikat yang nak semacam Xiaomi. Dua model iMI X ditawaqkan dengan kedua-duanya dilengkapi skrin 18:9 sebesaq 5. 7 . takdak maklumat pasai pemproses buat masa ni. Model pertama mai dengan kombinasi memori 3GB RAM. storan 32GB, kamera utama 13-Megapixel dan kamera hadapan 8-Megapixel.

Model kedua pulak mai dengan memori 4GB RAM, storan 64GB, kamera utama 16-Megapixel dan kamera hadapan 13-Megapixel. Sistem operasi Android 7. 0. 1 digunakan dengan pelancaq iMI UI yang mempunyai rekaan seakan iOS 11. Peranti ni dijuai pada ghega bermula dari 4,990 Baht RM 633 sebuah.


Imi X Peranti Dengan Rekaan Seakan Iphone X Dan Ghega Setandin Xiaomi
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme