cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ikea Nak Buka Di Tebrau Ni 5 Sebab Hampa Wajib Pergi Di Hari Pembukaannya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-15 00:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


OMG, OMG, OMG. Kalau toknek pun excited, oghang Johoq mesti lagi super duper excited mendengaq berita ni. Pada 16 November 2017 ni, IKEA Tebrau akan dibuka secara rasminya untuk semua!!! Merupakan IKEA terbesaq di Asia Tenggara, toknek konfem ghamai yang dah tak sabaq nak menjejakkan kaki ke IKEA Tebrau. Untuk menambahkan keterujaan hampa, meh sini toknek kongsikan 5 sebab hampa wajib pergi ke sana pada hari pembukaannya 16 November kelak.

1. Lebih dari 8,000 perkakaih rumah Tilam, katil, rak kasut, almari baju, camca, garfu, kerusi, sofa, meja makan, sebut je apa perkakaih rumah yang hampa semua nak, semuanya ada di IKEA Tebrau ni. Lebih daripada 8,000 produk akan tersedia untuk dijuai pada hari pembukaannya. Confirm rambang mata dibuatnya.

2. Promosi terhad sempena hari pembukaan Untuk memeriahkan lagi hari pembukaannya, IKEA Tebrau bakai mengadakan promosi terhad yang cukup menggioqkan. Memang tak akan dapat ghega serendah ni kalau pergi hari biasa. Nasihat toknek 16 November tue hampa semua siap-siaplah ambik cuti dan beratoq depan IKEA Tebrau sebelum pintu dibuka jam 10 pagi. toknek yakin ghamai yang tak akan lepaihkan peluang untuk membeli produk yang dimasukkan di dalam promosi terhad ni. Kaw-kaw mughah harganya!!!

3. Special offer untuk IKEA FAMILY hampa semua yang dah ada keahlian IKEA FAMILY tue, jangan lupa untuk bawak kad hat sama dok habaq tadi di hari pembukaan IKEA TEBRAU ni. Sebabnya ada tawaran menarik special untuk hampa semua sebagai tanda penghargaan ataih sokongan hampa selama ni. Belum menjadi sebahagian daripada IKEA FAMILY? Jangan risau sebab

4. Daftaq sebagai IKEA FAMILY di hari pembukaan Pada 16 November kelak, perkara pertama yang perlu hampa laku apabila memasuki IKEA TEBRAU ialah membuat pendaftaran untuk menjadi IKEA FAMILY. Banyak kelebihan macam special deals, diskaun besday, boleh collect points dan macam-macam lagilah bila hampa menjadi IKEA FAMILY nie. Jangan risau sebab pendaftaran sangat mudah dan pantaih. Kalau tak tau boleh tanya staff-staff IKEA Tebrau yang konfem sudi membantu hampa kelak.

5. Ada IKEA Kids Club untuk anak-anak hampa Tak perlu tinggaikan anak-anak di rumah apabila hampa pergi beli-belah di IKEA TEBRAU. Sebabnya di sana ada IKEA Kids Club. Banyak aktiviti-aktiviti sempoii yang boleh dilaku oleh anak-anak hampa sambey hampa membeli-belah. Contohnya masak kek, buat kraft, melukih dan banyak lagi. Palin sempoii diorang dapat special priviledges macam ayaq minuman chemeyy, beli makanan pada ghega diskaun, ada bengkel masa cuti sekolah dan macam-macam lagi. Anak-anak happy, mak bapak dapat beli-belah dengan mudah hati. torrrbaek kan? BONUS: Unlock hadiah sempoii dengan klik Goin di Facebook Bersempena dengan pembukaan IKEA Tebrau pada 16 November ni, IKEA telah membuat satu Facebook Event untuk depa yang berminat menghadirinya. Apa yang menariknya tentang pasai Facebook Event ni ialah lebih ghamai yang klik Goin , maka akan lebih banyak hadiah sempoii bakai di unlock dan boleh ditebuih pada hari pembukaan IKEA Tebrau. Setakat yang toknek check hari ni, dah 21,000 lebih GOING . hampa semua kena capai 25,000 untuk unlock hadiah palin sempoii iaitu RM200 IKEA hadiah Cards. Fuh!! Banyak tue. Jadi cepat-cepatlah klik Goin dengan menekan link ni. Banyak lagi sebenaqnya ke sempoii an dan keseronokan yang bakai hampa nikmati sekiranya menjejakkan kaki ke IKEA Tebrau pada 16 November ni. Nak tulih satu-satu sampai esok pun tak habih. Kalau nak rasai sendiri kemeriahannya, kenalah pergi sendiri. Jadi, tak lama lagi hampa akan hampa pilihan perabot dan macam-macam lagi yang cukup banyak. Untuk memudahkan hampa, toknek kongsikan peta untuk ke IKEA Tebrau. Maklumat lanjut layari www. ikea. my/tebrau


Ikea Nak Buka Di Tebrau Ni 5 Sebab Hampa Wajib Pergi Di Hari Pembukaannya

Ikea Nak Buka Di Tebrau Ni 5 Sebab Hampa Wajib Pergi Di Hari Pembukaannya

Ikea Nak Buka Di Tebrau Ni 5 Sebab Hampa Wajib Pergi Di Hari Pembukaannya

Ikea Nak Buka Di Tebrau Ni 5 Sebab Hampa Wajib Pergi Di Hari Pembukaannya
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme