cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Icafe The Pantheon La Nih Dibuka Memfokuihkan Pembangunan E Sukan Di Malaysia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-08 14:14:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Dengan pertandingan-pertandingan yang menjanjikan sejumlah wang yang lumayan lebih kughang setiap minggu, nampaknya aktiviti e-sukan sedang naik dengan mendadak di Malaysia. Kebiasaannya, pertandingan-pertandingan ni memerlukan kos yang cukup besaq, terutama sekali untuk menyewa peralatan macam komputer, kerusi meja, lokasi dan sebagainya, dan ni serin perlu dilaku melalui urusan dengan pelbagai pihak.

The Pantheon ialah sebuah ICafe yang baghu saja dibuka di pusat membeli-belah OneCity, yang merupakan ICafe pertama di Malaysia yang diberi pengiktirafan kelaih Platinum oleh syarikat pembuat cip grafik NVIDIA. ICafe The Pantheon ni mai dengan komputer-komputer desktop berkuasa dari jenama-jenama macam Acer, ASUS, Dell, HP dan Lenovo, dan depa jugak berpeluang menguji teknologi-teknologi macam paparan 240Hz yang menyokong teknologi GSYNC dan sebagainya.

Selain daripada komputer, The Pantheon jugak mempunyai peralatan-peralatan macam kokpit simulasi lumba gheta, kawasan konsol PlayStation 4 oleh Kitamen, dan jugak kawasan realiti maya yang dikuasakan oleh HTC Vive dan jugak treadmill Virtuix Omni. The Pantheon jugak mai dengan kelengkapan untuk menghoskan pertandingan e-sukan, menstrimkannya kepada laman web dan jugak sebuah Auditorium yang boleh menempatkan peminat-peminat e-sukan didalam kafe tu sendiri.

Dibuka pada 29 September yang lepaih, The Pantheon telahpun menganjoqkan beberapa pertandingan e-sukan macam pusingan kelayakan The Majoq League oleh Celcom dan NVIDIA GeForce eSports Xtreme Tournament. ni ialah tanda ghega untuk pelbagai zone yang boleh hampa lawati di iCafe The Pantheon. PC Experience Zone RM5 sejam Premium PC Zone RM7 sejam Racin Simulatoq Zone RM30 sejam VR Zone RM50 setiap 30 minit PS4 Zone chemeyy dengan pembelian makanan dan minuman melebihi RM5.Icafe The Pantheon La Nih Dibuka Memfokuihkan Pembangunan E Sukan Di Malaysia

Icafe The Pantheon La Nih Dibuka Memfokuihkan Pembangunan E Sukan Di Malaysia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme