cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Ibu Tunggai Ni Kongsi Ceghita Pahit Masa Bersama Bekaih Suami Hingga Duit Simpanan Habih Dikeluaqkan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 14:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Kata oghang, pernikahan yang bermakna apabila laki bini sanggup susah mudah bersama-sama. Namun pada zaman la la nih, semua tu dah tak relevan lagi. Ditambah dengan desakan ekonomi yang menjadi-jadi. Zaman la la nih otak kena liaq mencari duit, Jangan mengharapkan dari satu pihak saja. End up, makan hati saja jawabnya. googletag. cmd. push function googletag.

defineSlot /16069941/amazingnara-content-top , 336, 280 , 300, 250 , div-gpt-ad-amazingnara-content-top . addService googletag. pubads ; googletag. pubads . enableSingleRequest ; googletag. pubads . collapseEmptyDivs true,true ; googletag. enableServices ; ; googletag. cmd. push function googletag. display div-gpt-ad-amazingnara-content-top ; ; Itulah yang dialami oleh soghang ibu tunggai ni yang menceghitakan lagu mana pengalaman beliau hidup bersama dengan bekaih suaminya dulu.

Jom baca thread ibu ni. . menikah muda, hidup mudah lepaih menikah sehingga lah. . Suami bergantung dan percaya pada MLM


Ibu Tunggai Ni Kongsi Ceghita Pahit Masa Bersama Bekaih Suami Hingga Duit Simpanan Habih Dikeluaqkan

Ibu Tunggai Ni Kongsi Ceghita Pahit Masa Bersama Bekaih Suami Hingga Duit Simpanan Habih Dikeluaqkan

Ibu Tunggai Ni Kongsi Ceghita Pahit Masa Bersama Bekaih Suami Hingga Duit Simpanan Habih Dikeluaqkan

Ibu Tunggai Ni Kongsi Ceghita Pahit Masa Bersama Bekaih Suami Hingga Duit Simpanan Habih Dikeluaqkan




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme