cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ibu Iqbal Tak Halang Datuk Seri Vida Jadi Menantu


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-20 12:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sedang trendin la nih berita hubungan mesra Datuk Seri Vida bersama pembantu peribadinya yang muda dan kacak, Ahmad Iqbal Zulkefli. lebih kughang hari-hari netizen ingin mengetahui ceghita terpalin baghu depa berdua. Malah, Cik B jugak mengikuti isu semasa ibunya tu dan kughang gemaq tengok perhubungan Datuk Seri Vida bersama Iqbal yang dirasakan cuma igin meraih perhatian ghamai.

Walaubagaimanapun, ibu kepada Iqbal, Maznuni Che Yusof menerusi portai BH ONLINE berkara, beliau tak menghalang sekiranya anak lelakinya tu ada jodoh dengan Datuk Seri Vida. Soai jodoh adalah ketentuan Allah, yang pentin menjaga amanah yang diberi Datuk Seri Vida. cheq tau Iqbal anak yang baik, kalau ada jodoh antara depa adalah.

cheq tak terkesan dengan ceghita oghang terhadap anak cheq, sebab cheq kenai Iqbal lagu mana. Dalam pada tu, Iqbal yang menerima pelbagai komen daripada netizen sejak gosip bersama Datuk Seri Vida tersebaq takmau mengaku dakwaan sesetengah pihak yang beliau hanya ingin ambik kesempatan terhadap jutawan kosmetik hat sama dok habaq tadi. Iqbal jugak tau keluarga Datuk Seri Vida jugak tak menggalakan pompuan tu untuk menikah selepaih dah gagai sebanyak tiga kali dalam rumah tangga sebelum ni.

Sumber berita gambaq : BH ONLINE


Ibu Iqbal Tak Halang Datuk Seri Vida Jadi Menantu
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme