cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Hugh Jackman Berguru Dengan Shah Rukh Khan Untuk The Greatest Showman


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-26 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Selepaih meninggaikan watak Wolverine dalam filem Longan, Hugh Jackman kembali semula membawakan watak baghu dalam filem The Greatest Showman. Namun, apa yang menariknya pasai watak barunya tu, Jackman ghamai dok kata telah berguru dengan raja Bollywood, Shah Rukh Khan. masa sesi tayangan perdana filem The Greatest Showman, Jackman kata yang untuk melakonkan watak PT Barnum dalam filem tu, dia telah ambik inspirasi dan belajaq daripada Shah Rukh Khan.

Menurut Jackman disebabkan dalam filem tu dia banyak menari dan menyanyi, jadi sepanjang proses penggambaran dalam fikirannya hanya ada Shah Rukh Khan dan pada Jackman, Shah Rukh Khan adalah soghang mentoq dan dia mau belajaq menari bersama Shah Rukh Khan. Malah bukan tu saja, tapi Jackman jugak kata yang dia akan berasa lebih gembira kalau Shah Rukh Khan sudi berlakon dalam filem tu kalau ia diterbitkan dalam Bahasa India.

Temu buai Jackman tu, telah sampai ke pengetahuan SRK. Dan bapak kepada tiga oghang anak tu telah memberikan respond kepada Jackman di Twitter-nya kata ucapan terima kasihnya kepada Jackman yang selului memberikan inspirasi dalam setiap penampilannya dan kata yang Jackman adalah The Greatest Showman di dalam kostum Wolverine. Sementara tu, filem The Greatest Showman adalah sebuah filem muzikai yang dibintangi oleh Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson serta Zendaya, dan filem tu la nih telah ditayangkan disemua pawagam seluruh dunia.

utaranews. com


Hugh Jackman Berguru Dengan Shah Rukh Khan Untuk The Greatest Showman
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme