cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Huawei Mediapad M3 Lite Tablet Memenuhi Segala Keperluan Pada Ghega Rm999


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-13 20:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Terdapat pelbagai cara untuk kita buat sesuatu perkara pada masa la nih. kalau dahulu kita bergantung sepenuhnya pada komputer, dewasa ni kita mampu buat sesuatu baik menggunakan telefon pintaq mahupun tablet. Namun telefon pintaq mempunyai paparan yang terhad, disampin kapasiti bateri yang barangkali tak sebesaq tablet, justeru memerlukan pengguna menggunakan tablet demi mobiliti yang lebih ringan dari komputer.

Memperkenaikan Huawei MediaPad M3 Lite. Ia merupakan tablet terkini dari Huawei yang mengetengahkan ciri-ciri yang memenuhi segala keperluan hampa baik untuk berhiboq atau bekerja. Berikut merupakan ciri-ciri khusus secara terperinci yang membantu hampa dalam dua faktoq hat sama dok habaq tadi. Paparan IPS 8-inci 1920 x1200, Fungsi ClariVu Sebagai tablet yang memfokuihkan untuk hiburan mahupun gheja, paparan yang cun adalah satu keperluan.

takdak gunanya paparan yang bersaiz besaq namun tak mempunyai resolusi yang memuaskan, atau tak mampu memapaqkan paparan HD. Huawei MediaPad M3 Lite menyertakan paparan IPS bersaiz 8-inci, dengan ketumpatan pixel 283PPI. Pada resolusi 1920 1200, ia mampu memapaqkan video HD penuh tanpa masalah. Disampin tu paparannya jugak mempunyai teknologi ClariVu yang menapih cahaya biru bluelight yang menyakitkan mata, sekaliguih buat mata pengguna berasa selesa walaupun menggunakan peranti ni untuk satu tempoh lama.

Pembesaq suagha Harman Kardon, Super Wide Sound, Duai Stereo Speaker Duai Smart PA Chips Selepaih paparan yang berkualiti dan cun, kualiti audio perlulah berada pada tahap yang sama atau lebih baik dari tu. Malah ia patut mempunyai bunyi stereo berbandin bunyi mono pada sesetengah tablet terkenai. Pada tablet Huawei MediaPad M3 Lite, ia dilengkapi dengan dua pembesaq stereo yang memberikan kualiti bunyi yang sangat baik, yang dioptimasikan oleh Harman Kardon.

Menerusi teknologi yang dibangunkan oleh Huawei, fungsi Super Wide Sound SWS 3. 0 akan menguatkan kualiti bunyi dan boleh mengetahui posisi peranti hat sama dok habaq tadi bagi memberikan bunyi yang tepat dan persih. Split Screen Tablet yang dicipta dengan punca untuk gheja haruihlah memenuhi sesetengah ciri-ciri dan salah satu ciri utama adalah kebolehan untuk Split-Screen atau untuk membahagikan paparan kepada dua, bagi menempatkan dua aplikasi sebelah menyebelah.

tak masuk akai kalau pengguna perlu kerap menukaq aplikasi aktif demi sesuatu tugasan dan perkara hat sama dok habaq tadi semestinya menyusahkan pengguna. Dengan ciri Split Screen, ia sekaliguih menjana produktiviti pengguna membolehkan dua aplikasi digunakan serentak. Malah pengguna jugak boleh buat gheja disampin menonton rancangan kegemaran.

Siap Terpasang Dengan Perisian Microsoft Office Mobile kalau hampa membeli tablet pasai gheja, adalah patut tablet hat sama dok habaq tadi disertakan dengan perisian yang membantu hampa buat tugasan pekerjaan hampa. Sekiranya hampa membeli tablet dan hampa masih dok perlu membeli aplikasi, ia dah tentu merugikan hampa. Perisian Microsoft Office Mobile telah dipasang-siap didalam peranti ni, membolehkan hampa teruih bekerja elok-elok ja mengeluaqkan Huawei MediaPad M3 Lite dari kotaknya.

Kids Corner kalau hampa mak pak yang kerap berkongsi tablet dengan anak-anak, pada Huawei MediaPad M3 Lite terdapat fungsi Kids Corner. Menerusi fungsi ni, mak pak boleh menghadkan fungsi peranti hat sama dok habaq tadi dan jugak akses kepada kanak-kanak, sekaliguih mencegah sebarang salahguna mahupun kalau kanak-kanak mengakses fail gheja yang sulit.

Bateri Berkapasiti 4,800mAh Ciri terakhiaq yang perlu ada pada tablet baik digunakan untuk tugasan gheja ataupun hiburan adalah kapasiti bateri yang besaq. Pada Huawei MediaPad M3 Lite, bateri berkapasiti 4,800mAh dapat memainkan video sehingga 9 jam, atau mendengaq lagu sehingga 40 jam. hampa boleh melayari web, menonton pelbagai kandungan malah bermain permainan untuk satu tempoh yang lama.

Antara spesifikasi lain yang terdapat pada tablet ni termasuklah capaian WiFi dan Internet yang sangat laju iaitu WiFi 802. 11a/b/g/n/ac, dual-band dan LTE Cat. 4, kamera 8MP di hadapan dan kamera utama 8MP Autofokuih. Di Malaysia, pengguna boleh mendapatkan Huawei MediaPad M3 Lite ni dalam pilihan warna emaih dan kelabu pada ghega RM999. Beli: Huawei MediaPad M3 Penafian: Advertorial dari Huawei.



Huawei Mediapad M3 Lite Tablet Memenuhi Segala Keperluan Pada Ghega Rm999

Huawei Mediapad M3 Lite Tablet Memenuhi Segala Keperluan Pada Ghega Rm999

Huawei Mediapad M3 Lite Tablet Memenuhi Segala Keperluan Pada Ghega Rm999

Huawei Mediapad M3 Lite Tablet Memenuhi Segala Keperluan Pada Ghega Rm999






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme